26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

El birliğiyle tanıtım yapmalıyız

Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Bulut, Başkentin her alanda layık olduğu yere gelebilmesi için büyük bir tanıtım atağına geçilmesi gerektiğini söyledi.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
El birliğiyle tanıtım yapmalıyız

Tüm dünyada en önemli tanıtım aracının saygın ve etkin organizasyonlar olduğunu kaydeden Bulut, “Spordan kültüre kadar her alanda gerçekleşen bu dev organizasyonlar ülkelere ve şehirlere büyük bir tanıtım sağlıyor. Ankara’nın artık bu büyük organizasyonlarla buluşturulması lazım” dedi.

Ankara’nın bulunduğu coğrafyada çok önemli bir konumda olduğunu kaydeden “Ülke ve şehir tanıtımlarında en çok önem taşıyan unsur büyük organizasyonlar oldu. Olimpiyat, EXPO, Dünya Kupası, Oscar gibi kendi alanlarında milyarlarca insanın takip ettiği, yüz binlerce insanın ziyaret ettiği bu mega etkinlikler o kentin tanıtımına ve ekonomisine devasa katkı sağlıyor. Kentin tüm sorumlu kesimlerini, STK temsilcilerini, ilgili kuruluşların temsilcilerini,  medya mensuplarını, yerel yöneticileri, Ankara Milletvekillerini ve Bakanlarını bu çalışmaya davet edeceğiz. Amaç bu büyük organizasyonların kentimiz de gerçekleşmesini sağlamak” dedi.