27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Eryaman’da konfora davet

Başpınar İnşaat›ın yeni projesi Vaditepe Başpınar, Göksu Parkı’na yakın konumu ile Eryaman’ın en gözde noktasında yükselmeye başladı.

16 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Eryaman’da konfora davet

Yeşil alan düzenlemesi ile doğayla içi içe bir yaşam sunan Vaditepe Başpınar projesi, 4+1+1 konseptiyle sıradan kalıpların dışına çıkarak konforlu bir hayata kapılarını açıyor. 170 metrekarelik dairelerdeki geniş yaşam alanları ile dikkat çeken zemin+17 katlı projede ayrıca 130 araçlık kapalı, 70 araçlık açık otopark, tüm sakinlerini huzurlu ve keyifli bir yaşama davet ediyor.

AYRICALIKLI BİR YAŞAM

Modern çizgilerle tasarlanan Vaditepe Başpınar projesi dahilinde inşa edilen ve 6 dükkândan oluşan alışveriş merkezi, çocuk oyun alanları, fitness alanları, basket ve tenis sahası, jeneratör, süs havuzları ve 7/24 güvenlik hizmetiyle ayrıcalıklı bir hayat sunmaya hazırlanıyor. Başpınar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, “Tüm dairelerin standartların dışında eşsiz bir tasarımla 4+1+1 konseptiyle inşa edildiği ve site sakinlerinin konforlu bir yaşam fırsatı sunuyoruz. Tüm detayların düşünüldüğü bu özel projede yerini almak isteyenler, şirket bünyesinde sağladığımız uygun vade seçeneklerini değerlendirebilirler”dedi. 

Projenin yaşam alanlarının sosyal donatılarla harmanlanmış konsepti katılımcıları etkileyen özellikler arasında yer aldı. Kişisel hayatın mahremiyetini korurken sosyalleşme imkanı sağlayan Vaditepe Başpınar Projesi, Eryaman’a yeni bir konut anlayışı getiriyor.