26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

GGYD Hollanda Büyükelçisi’ni şaşırttı

GGYD’nin Nezih Allıoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Cornelis Van Rij’le bir araya geldi. GGYD’lilere çok yakın ilgi gösteren Hollandalı Elçi, derneğin faaliyetlerini dinlerken şaşkınlığını gizleyemedi.

25 Şubat 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
GGYD Hollanda Büyükelçisi’ni şaşırttı

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD)’nin, girişimcileri uluslar arası pazarla buluşturmak amacıyla elçilikler düzeyinde başlattığı temaslara bir yenisi daha eklendi. GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu, beraberindeki işadamı heyetiyle birlikte Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Cornelis Van Rij’i ziyaret etti.

20 BİN KİŞİYE İŞ

Elçiliğin ticaret bölümü uzmanlarının da yer aldığı görüşmede Başkan Allıoğlu derneğin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Allıoğlu GGYD’ nin; 400’den fazla iş insanının çatı kuruluşu olduğunu, ekonomiye ortalama yılda yaklaşık 6 milyar lira katma değer kazandırdığını ve 20 bin kişiye istihdam sağladığını ifade etti. Derneğin ekonomik, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle hem üyelerine ve ülkemize katkıda bulunduğunu vurgulayan Nezih Allıoğlu, uluslar arası pazarları çok önemsediklerini, bu çerçevede bazı ülkelere ticari geziler gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Genç girişimcilerin uluslar arası pazarla buluşması noktasında büyükelçiliklerle işbirliği yaptıklarını da söyleyen Başkan Allıoğlu, Hollanda Büyükelçiliği ziyaretinin de bu kapsamda gerçekleştiğini ifade etti.