4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Otonomi’de tüm işlemler aynı yerde

Otonomi’de, araç alım satımlarının aynı yerde ve seri bir şekilde yapılmasını sağlayacak bankalar, noter ve sigorta acentesinden sonra ekspertiz hizmeti de devreye girdi.

25 Şubat 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Otonomi’de tüm işlemler aynı yerde

Otonomi Yönetimi, yaptığı araştırma ve incelemeler sonucunda, satış sonrası servis hizmetleri ve cihazların kalitelerini değerlendirerek, oto ekspertiz hizmetlerini yürütecek firma olarak Garanto’da karar kıldı. İstanbul merkezli Garanto firması halen İstanbul Maslak Oto Sanayindeki yerinde ekspertiz hizmetleri veriyor. Yanal kayma testi, süspansiyon ve fren testleri ile bunların sonrasında motorun performansını ölçmek amacıyla yapılan motor testini kapsayan ekspertiz hizmetinin Otonomi içinde verilmesinin, araç alıcılarının  işini kolaylaştıracağı belirtiliyor.

İKİNCİ ELDE ZİNZİR TAMAMLANDI

Ekspertiz hizmeti ile birlikte Otonomi’de ikinci el araç alım satımına ilişkin zincir tamamlanmış oluyor.  Araç arayanlar, aradığı her marka ve modeli aynı çatı altında bir arada bulabildiği Otonomi’de artık, farklı binlerce araç içinde marka ve fiyat seçeneklerini değerlendirerek istediği aracı tüm yasal işlemlerini aynı yerde gerçekleştirip her türlü testleri yapılmış biçimde satın alabilecek.