26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

TÜGİK projelerine ANGİAD desteği

Türkiye’nin ekonomi tabanlı en büyük örgütlerinden Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) 3. Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

25 Mart 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
TÜGİK projelerine ANGİAD desteği

TÜGİK’in yeni yönetiminde yer alan ANGİAD Başkanı Emre Altındağ, TÜGİK’in Türkiye için büyük hedefleri bulunduğunu kaydederek, “Bu büyük hedeflere ANGİAD olarak bizde katkı sağlayacağız. Ülkemizin zorlu bir dönemden geçtiği bu süreçte iş insanları olarak daha aktif rol almalıyız” dedi.

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) tarafından Antalya’da gerçekleştirilen 3’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 600 iş insanının katılımıyla gerçekleşti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun önemli mesajlar verdiği Genel Kurulda, 3 dönemdir TÜGİK Genel Başkanı olarak görev yapan Erkan Güral, yeniden başkan seçildi. 

İŞ DÜNYASI DAHA ETKİN OLMALI

Türkiye’nin tüm bölgelerinden yüzlerce iş adamını ağırlayan genel kurula katılarak işadamlarına hitap eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TÜGİK’in üyelerine sahip çıkan çok saygın bir konfederasyon olduğunu ifade etti.

TÜGİK toplantısını değerlendiren Emre Altındağ, Türkiye’nin çok önemli sorunlarla karşı karşıya kaldığı bir dönemde iş dünyasının da daha etkin olması gerektiğinin altını çizdi. Altındağ, “İş insanları birer elçi gibi tüm dünyada faaliyet göstermeli,  Türkiye’nin tezlerini anlatmalı. İşte TÜGİK bu açıdan çok önemli bir misyonu üstelenecek” dedi.