26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ukrayalılar Büyükşehir’de

Ukrayna’nın en hızlı gelişen sanayi şehri Dnıpro Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i ziyaret etti.

24 Eylül 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Ukrayalılar Büyükşehir’de

Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette, konuk Belediye Başkanı Borys Fılatov, Başkan Gökçek’in deneyimlerinden yararlanmak arzusunda olduklarını söyledi. Konuk Belediye Başkanı Fılatov, Dnıpro’nun ağır sanayisi ve uzay teknolojisiyle çok hızlı ilerleyen bir kent olduğuna dikkat çekerek, Türk işadamlarına her türlü kolaylığı sağlayacaklarını belirtti ve ülkesine yatırım yapmaya davet etti. Konuk Başkan, Başkan Gökçek’ten bu konuda destek istedi ve deneyimlerinden yararlanmak arzusunda olduklarını belirtti.

Gökçek de Dnıpro Belediye Başkanı Fılatov’a başarılar dileyerek, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerine her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Görüşmelerin ardından Başkan Gökçek konuk Belediye Başkanı Fılatov’a günün anısına porselen tabak hediye ederken, konuk Başkan da Başkan Gökçek’e kentin ambleminin yer aldığı bir duvar saati verdi.