26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

2018’in heyecanı vitrinleri yaktı

Yeni yıla sayılı günler kala vitrinler renk skalasının en güçlü ve sıcak tonu kırmızıya büründü. Moda devlerinin adeta şov yaptığı bugünlerde 2018’in en dikkat çekici parçalarını sizler için araştırdık. Bakın gözümüze en çok çarpan modeller hangileri...

16 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
2018’in heyecanı vitrinleri yaktı

Romantik kokular için 

Alman kozmetik devi LR Health & Beauty’nin, Swarovski kristalleri içeren Lightning Collection parfüm serisi yeni yılın en ışıltılı hediye alternatifi olacak. Ünlü Hollywood yıldızı Bruce Willis’in eşi Emma Heming-Willis’ın sunduğu, hayatın ışıltılı esanslarının yer aldığı serinin üç farklı romantik parfüm kompozisyonu ile sevdiklerinizi yeni yılda da kendinize aşık edin.

Kahve ve pjiama keyfi 

Yeni yıl Penti ile daha da derinden hissediliyor; baş döndürücü kırmızılar 2018’i selamlıyor. Her vücut tipine uygun, şıklığın yanında konfor da sunan iç çamaşırları, uyumlu sabahlıklar, pijama takımları ve çoraplar yeni yılın tüm enerjisini evlere taşıyor.

7’den 70’e özgün hediyeler 

Özgür ve yeni nesil alışveriş deneyimi ile 500’ü aşkın marka sunan WEPUBLIC, sıra dışı dünyasıyla yeni yıl alışverişlerinize de heyecan katacak. WEPUBLIC, kadın, erkek giyim, kozmetik, aksesuar alanlarında yüzlerce hediye alternatifinin yanı sıra Home&Gift alanında, dünyaca ünlü markaların dekoratif, şık ve sıra dışı seçenekleriyle de öne çıkıyor.

İkinci el vintage şıklığı

Yıllardır biriktirilen koleksiyonunu Mart 2017’de Nişantaşı’nda açılan şık bir butikle taçlandıran Nillush Vintage, 1920-1990 dönemini kapsayan kıyafet ve aksesuarlar sunuyor. Ürünlerin çoğu terzi dikimi olsa da, dünyaca ünlü markaların yanı sıra efsane Türk markalar da yer alıyor.

Mücevherin fantastik dünyası 

İçinizdeki gücü açığa çıkarmayı amaçlayan, Ivana Sert’in La Princesa Jewelry için tasarladığı 40 parçalık mücevher koleksiyonu Ivana Sert by La Princesa Jewelry ejderha, yılan gibi sembollerle süslü fantastik dünyadan parçalardan oluşuyor. Duygulara dair tüm detayları içinde barındıran koleksiyon, aşk, ihtiras, kazanma arzusu, özgürlük ve sonsuzluk içgüdülerine dokunuyor. 

GARDIROPTA İHTİŞAM

Dilek Hanif’in Sonbahar-Kış 2017-18 Koleksiyonları, yılbaşının ihtişamına eşlik edecek farklı modelleri bir arada sunuyor. Hazır Giyim koleksiyonu, yılbaşı partilerinin en dikkat çeken ismi olmanızı sağlarken, Couture koleksiyonu ise usta el işçiliği ile özel davetler için ilk tercih oluyor! Dilek Hanif Mum Koleksiyonu ise, sevdiklerinize verebileceğiniz en özenli hediyelerden.

Avantajlı güzellik 

Her zevke ve her bütçeye uygun bir hediye alternatifi sunmasıyla yeni yıl hediyesi arayışında olanların ilk adreslerinden olan Sephora, yeni yıla özel parfüm kampanyasıyla dünyaca ünlü markaların en sevilen parfümlerine avantajlı bir şekilde sahip olma imkanı sunuyor. 9-31 Aralık 2017 tarihleri arasında, Sephora Mağazaları’nda, seçili parfümlerde geçerli olan kampanya; 400 TL alışverişe 100 TL, 300 TL alışverişe 75 TL, 200 TL alışverişe 50 TL ve her ek 100 TL alışverişe ek 25 TL indirim fırsatı sunuyor.

KARA KIŞA SAĞLAM DURUŞ

Outdoor’da keyifli maceralarınızın ortağı Columbia, profesyonel sporculardan ilham alınarak tasarlanan Titanium serisi ile en sert kış koşullarında bile yüksek performans sağlıyor. En kaliteli kumaşlar ve üstün teknolojilerle üretilen Titanium serisi kışa meydan okuyor!