26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Alışverişe hazır mısınız?

Doğa dostu kıyafetler, yumuşacık kaşmirler her dönem ayrı bakım isteyen cildimize uygun kozmetik ürünleri ve ilkbaharın trend parçaları bu sayfada...

25 Şubat 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Alışverişe hazır mısınız?

DEKORASYON

Doğanın izlerini duvarlarınıza taşıyın

İtalyan Sirpi markasının ‘Altagamma Evolution 2’ duvar kağıdı koleksiyonu ile doğanın izlerini duvarlarınıza taşıyın. Natürel renkleri ve doğadan ilham alarak tasarlanan modern desenleriyle etkileyici mekanlar oluşturabilirsiniz.

Sunumların baş tacı

Paşabahçe, yepyeni ayaklı sunum tabaklarıyla çay saatlerine ışıltı katıyor. Dört yeni üründen oluşan Mini Patisserie koleksiyonu sunumlarınıza renk katabilir.

MODA

Çevre için ‘şimdi harekete geç’ 

Mango, şimdi Harekete Geç projesi kapsamında giysilerinin çevresel etkilerini azaltmak amacıyla tasarımlarında organik pamuk, geri dönüştürülmüş polyester ve yün gibi sürdürülebilir liflere yer vermeye çalışıyor.

Bebeklerin rüyası 

Silk and Cashmere, koleksiyonlarını hazırlarken bebekleri de unutmadı. Bebeğin tenine değdiğinde verdiği sakinleştirici etki ve üşütüp/terletmeyerek vücut ısısını olması gerektiği gibi dengede tutan kaşmir; tulum, patik, pantolon, hırka, battaniyeye dönüşüyor.

Sezonun olmazsa olmazları 

OXXO ilkbahar-yaz koleksiyonu ince detayları ve çarpıcı renkleriyle dikkat çekiyor. Koleksiyon, trençkot, gömlek elbise, bol kesim pantolon, volanlı dar etek gibi parçaları bir arada sunuyor.

KOZMETİK

Her dönemin ayrı güzelliği var

Menopoz dönemindeki olgun ciltlerde dolgunluk ve belirginlik kaybı, kuruluk, derin kırışıklıklar ve yaşlanma lekeleri gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor. Oriflame’in menopoz dönemindeki olgun ciltlerin dört problemine karşı etkili ve iki özel teknoloji ile geliştirilen yeni serisi Novage Time Restore’yi keşfedebilirsiniz.

Spor şıklığı yakalayın

ELLE, bot modelleriyle işte ve günlük yaşamdaki yerini alıyor.Ayrıca tüm ürünlerde yüzde 70, bot ve çizmelerde yüzde 20 ekstra indirim fırsatı sunuyor.

Hassas ve karma ciltlere

Eau Thermale Avene Mousse Nettoyante Yüz Temizleme Köpüğü; hassas ve karma ciltler için geliştirilmiş hafif köpük formu sayesinde ciltteki makyajı, kiri ve sebum fazlasını temizliyor ve daha sağlıklı görünmesini sağlıyor. 

AKSESUAR

Minimal sevenlere 

Calvin Klein minimal Sarı, pembe, siyah PVD alternatifleri ve kadranındaki farklı renkteki logoları ile zariflik  vaat ediyor.

YEMEK

Muffin tutkunlarına müjde!

Starbucks, muffin alternatiflerine Hindistan Cevizli Muffin ile yeni bir lezzet daha ekledi. Hindistan cevizinin eşsiz tadı beyaz, sütlü ve bitter çikolata ile buluşuyor.