26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bioenerji vücudun kalkanıdır

Bioenerji Uzmanı Aysel Pekersoy, alternatif tıbbın ilk sıralarında yer alan uygulamanın, hastalık ve yaş ayrımı yapmayan bir tedavi yöntemi olduğunu söyledi. Pekersoy, “Allah’ın bize bahşetmiş olduğu bioenerji, vücuda kalkan görevi yaparak savunma sistemi oluşturuyor” dedi.

17 Şubat 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bioenerji vücudun kalkanıdır

Günümüzde modern tıbbın yeterli olmadığı ve eksik kaldığı durumlarda başvurulan alternatif tıp birçok tedavi yöntemini içinde barındırmaktadır. Biyoenerji de bu yöntemlerden biri. 

“Bioenerji, yüce Allah’ın bize bahşetmiş olduğu özel bir güçtür. Aynı zamanda vücudumuzun enerji dengeleme sistemidir” diyen Bioenerji uzmanı Aysel Pekersoy, bu tedavi yönteminin kaynağını ise şöyle özetliyor:

 “Vücudumuzdaki enerji dengelemesi kusursuz olduğu zaman, çaresi bulunamayan bir takım rahatsızlıklar iyileşebilir. Konuyu biraz açmak gerekirse, vücudumuzda binden fazla kanal mevcuttur. Bu kanalların kapanması ile bedenimiz rahatsızlanır ve enerji akışı durur. Bu enerji akışı bioenerjidir. İnsan vücudunda doğuştan olan bu enerji, kanalların kapanması veya bedenimizde biriken kötü enerjiler sebebiyle azalabilir. Uygulanan tedaviler neticesinde birçok kişi sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatına devam edebilmektedir.” 

HASTALIK AYRIMI YAPILMIYOR

Peki bioenerji uygulamasına herkes başvurabilir mi ya da hastalık ayrımı yapılır mı? Bioenerji de hastalık ayrımı yapılmadığını belirten Pekersoy, “Bize başvuran hastaların şikâyetleri genellikle depresyon, panik atak, uyku bozuklukları, stres kaynaklı rahatsızlıklar, bel ve boyun fıtıkları, parkinson, kanser ve tümörler, çocuğunun olmaması ve menüsküs. Tüm bu hastalıkların kaynağını bulmak için vücudun enerji dengeleme sisteminde nerede bozukluk olduğunu tespit edip frekansları o bölgeden transfer ettiğimiz zaman o bölgede hücresel yenilenmeler başlar ve iyileşmeler görülür, sistemi kusursuz bir şekilde dengelediğimiz zaman da rahatsızlıklar iyileşir” diyor. 

TEDAVİ SÜRECİ DEĞİŞİYOR

Pekersoy, tedavi uygulama sürecinin ise rahatsızlığa göre değiştiğini söylüyor: 

“Çok ağır kanser hastaları ya da tümörle ilgili sıkıntısı olan hastalar için 10 seans uygulama yaparız, seanslar bittikten 20 gün sonra görüntüleme isteriz, eğer vücut cevap vermişse 2 ay kadar devam edilir. Diğer rahatsızlıklarda örneğin fiziksel rahatsızlıklarda, yürüme güçlüğü çeken hastalarda yine 8 ila 10 seans arası uygulama yapılır. Çünkü ilk 4 seanstan sonra ağrılar azalmaya başlar. Alerjik hastalıklarda yaklaşık 8 seans uygulama yapılır, deri döküntüsü olan, çeşitli egzama gibi kaşıntısı olan rahatsızlıklarda da 10 seans uygulama yaparız. Aynı şekilde zona rahatsızlığı olan hastalarda da 10 seans uygulama yaparız, düzenli gelindiği zaman bunda da başarılı sonuçlar alırız.”

Vücudun enerji dengeleme sisteminde nerede bozukluk varsa onu buluruz. Sistemi dengelediğimiz zaman da rahatsızlıklar iyileşiyor.

SAVUNMA SİSTEMİ OLUŞTURUYOR

Bioenerji tedavisinin faydaları hakkında uzman Aysel Pekersoy şöyle konuşuyor: “Genellikle yöntemin uygulanmasından önce enerji dengesizliği bulunduğu için hastalığa bağlı olarak yorgunluk, fiziksel, halsizlik, dengesizlik ve hayata karşı isteksizlik oluşabilir. Fakat tedaviden sonra bioenerji yaptıranlar tarafından vücutlarında yoğun bir dengenin oluştuğu ve enerji akışının kendilerini daha aktif hale ve güçlü araya getirdiği belirtilmektedir. Yöntemi tercih ederek tedavi olmaya başlayan kişiler, ülkemizde bu konuda uzmanlığı sınırlı sayıda olan kişileri tercih ederek bağışıklık sistemini güçlendiren ve yaklaşık 40 dakikaya yayılan terapilerle hastalığın çözümünü bulunmaktadır. Yöntem kişilere sağlık ve güç kazandırırken vücuda da savunma gücü kazandırmaktadır. Bu sayede insan vücudu hastalıklara karşı yüksek bir savunmaya ve dayanıklılığa sahip olmaktadır. Sonuç olarak artık yaşama pozitif bakan ve olumlu düşünen insanlar oluyorsunuz. Sağlık problemleriniz en aza indirgeniyor veya hiç olmuyor.”