26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bu sezon pratik ve şık

Hayatı hızlı yaşayanlar için pratik güzellik önerileri, son trendler ve yeni koleksiyonlar için doğru adrestesiniz. Alışverişe çıkmadan önce göz atmayı unutmayın.

21 Ekim 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bu sezon pratik ve şık

Walala tasarımları sokakta

Caterpillar, yeni Saga Walala modeli ile de sokakta tarzını konuşturmak isteyenlerin tercihi olabilir. Camille Walala tarafından sınırsız enerji ile üretilen ayakkabılar, renkli stilinizi açığa vurmanıza yardımcı olacak.

Bakımına düşkün erkeklere

Erkek modasının vazgeçilmezi sakal da bakımı hak ediyor. Sakal Baba markası, erkeklerin en sevilen aksesuarlarından biri olan sakalın bakımına yönelik özel ürünler üretti. Set halinde sunulan bakım yağı, yüzde 100 doğal sabun ve ceviz ağacından yapılan tarak bakımlı erkekler için sakalbaba.com adresinde satışta.

80’ler geri geldi

Loft sonbahar-kış koleksiyonu yeni Grunge teması ile da 80’lerin alternatif rock müziği ve giyim tarzını ön plana çıkarıyor. Maskülen, salaş kesimlerin, ekose gömleklerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda parçalar, desenleri karıştırarak, üst üste giyilerek ve efektli-yırtık denimlerle kombinlenebilir.

Kendiniz tasarlayın

Takı tasarım markası Luzdemia, kişiselleştirilebilir takı konseptiyle öne çıkıyor. Zincirleri, birinci sınıf derilerden üretilen bileklikleri, gösterişli küpeleri ve kişiselleştirilebilen Luzyo’ları kendi hayal gücünüze göre biçimlendirebilirsiniz.

Favoriniz hangisi?

Faik Sönmez’in sonbahar-kış koleksiyonu, volanlı fırfırlı romantik tasarımlardan maskülen detaylara, sezonun tüm trendlerini bir araya getirdi. Favorilerimiz arasına ise bomber ceketler, oversize sweatshirtler, omuz detayları ve volümlü kollar girdi!

Güzellik hakkında her şey

Nubia, kadın ve erkeklere yönelik dünyaca ünlü kozmetik markalarını çatısı altında toplamaya deva ediyor. Ürünlerin yanı sıra bakım hizmetleri de alabileceğiniz mağaza zincirinin yeni şubesi Nişantaşı’nda açıldı.

Saçlar koruma altında

URBAN Care, saçlarını yıkamaya vakit bulamayanların imdadına yetişecek kuru şampuanını tanıttı. İçeriğindeki bitkisel keratin ile saça bakım da yaptığı söylenen ürün UV filtresi sayesinde çevresel faktörlere karşı da saçı koruyabilir.

Fazla yağ sorununa çözüm

Selpak’ın geliştirdiği yeni yağ emici havlu ile kızartmalardaki fazla yağ sorununa çözüm bulabilirsiniz. Türkiye’de ilk ve tek olduğu belirtilen yağ emici havlunun, tek yaprağıyla 180 kilo kaloriye kadar yağı emdiği vurgulanıyor.