27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Erkeklere stil tüyoları

Modanın patenti kadınlara ait değil. Son yıllarda şıklıkta kadınlar kadar dikkat çeken erkekler gözümüze çarpıyor. Modern ve tarz sahibi erkeklerin değişmez kuralları olduğunu söyleyen Faruk Sağın Stil Danışmanlığı Ekibi, doğru kombin önerilerini açıkladı.

2 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Erkeklere stil tüyoları

Erkek modasının trendi kruvaze ve bomber ceketler, karışık desenler, haki, hardal renkler. İddialı parçalar ve tonlar bu parçalan nasıl kombinlenir sorusunu akıllara getiriyor. Modern ve stil sahibi görünmek isteyen erkeklerin en büyük derdi olan doğru kombinin şifrelerini Faruk Sağın Stil Danışmanlığı Ekibi’ne sorduk.  

CEKETTE ALTI DÜĞME KURALI

Kalın ve dokulu kumaşlarla tasarlanan, altı düğmeli kruvaze ceketler, moda dünyasının vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Faruk Sağın Stil Danışmanlığı Ekibi, ceketleri yalnızca gömlekle ve klasik pantolonla giymek yerine bu sene daha çok haki, hardal, bordo renkli trikolar ve balıkçı yaka kazaklarla kombinlemeyi öneriyor. Bu sene karışık desenlerin kullanılmasının moda olduğunu belirten ekip, ekoseli takım elbisenize renk katmak istiyorsanız desenli kravat ve mendillerden yardım alabileceğinizi vurguluyor. Aynı şekilde erkekler, ekose, pötikareli ceketleri, yünlü, kaşe ve kürklü paltolarla birlikte de kullanabilir.

GRİ LACİVERT UYUMU

Bakıra kadar uzanan geniş yelpazesi ile toprak tonları, bu sezon kahverengiye olan ön yargımızı ortadan kaldırdığını vurgulayan Faruk Sağın Stil Danışmanı Şebnem Iğırcık, “Etkileyici bir görünüm ve şıklık için renklerin uyumu oldukça önemli. Toprak tonları ile uygulanmış ton sür ton kombinler, bohem tarzından hoşlananlar için kolaylık sağlıyor. Mevsimin favori rengi ise hardal! Mevsimlerin değişmesiyle içi ısıtan ve her tonda bulabileceğimiz bu renkteki tasarımları gri, antrasit, lacivert ve siyahla eşleştirmeyi deneyebilirsiniz” açıklamasında bulundu. Yılın vazgeçilmez renginin ise haki olduğunu belirten Iğırcık, “Etkisi altına girdiğimiz militer stildeki kıyafetlerinizi ve parkalarınızı bej, turuncu, kahve gibi renklerle bir arada kullanabilirsiniz. Daha cesur ve sürprizleri seven erkeklere ise önerimiz kırmızı! Normalde triko ve gömleklerinizde tercih ettiğiniz kırmızıyı bu kez dış giyim parçalarında kullanmanızda fayda var. Huzurlu görünümü seven erkekler ise buz mavisini tercih ederek, özellikle triko kazaklarda kullanabilir” dedi.