26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Etkinliklerden etkinlik beğen

Bayram haftası ve sonrası etkinliklerle dolu! Biz sizler için onları derledik size seçmesi kaldı...

Büşra UĞRAŞ10 Eylül 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Etkinliklerden etkinlik beğen

4 KASIM KONSER

Hendrix’e klasik yorum

Dünyaca ünlü keman virtüözü Nigel Kennedy, rock müziğin efsane ismi Jimi Hendrix klasikleriyle 4 Kasım Cuma akşamı İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Volkswagen Arena sahnesinde müzik severler ile buluşacak olan Kennedy, klasik müziğin tüm tabularına başkaldıran tarzıyla Hendrix’in Purple Haze, Fire Drifting, Little Wing, Foxy Lady gibi  klasikleri kendi tarzıyla yorumlayacak.Yerinizi şimdiden ayırtın.

Elektronik gece

Portekizli DJ Kura DJ, Hardwell, TonyJunior, Sidney Samson gibi dev isimlerle gerçekleştirdiği ortak çalışmaları ve dünyaca ünlü festivallerde ortaya koyduğu performanslarının ardından Çeşme’de elektronik müzik severle buluşmaya hazırlanıyor. Dj bu akşam Çeşme Madeo Beach Club’ta sahne alacak.

13-14 EYLÜL KONSER

Akdeniz’de müzik ziyafeti

Fethiye, Kayaköy’de düzenlenen Roots Music Festivali bu yıl 13-14 Eylül’de. İki günlük müzik ziyafeti vaad eden etkinlikte Tatavla Keyfi, Kırıka, Burhan Öçal & Trakya All Stars, Kuan, Hüsnü Şenlendirci ve Fuat Saka gibi isimler sahne alacak.

17 EYLÜL KONSER

İstanbul’u müzik sardı

Nuteras, Saigon, Georges Hotel, Nest, Cue ve Backyard gibi İstanbul’un gözde mekanlarında aynı anda gerçekleşecek olan Burn Rooftop Festival’i 17 Eylül’de. Stavroz, Pillow Talk, Sound Nomaden, Allen Hulsey, Hey Douglas, Yakuza, Murat Tokuz, Aksak gibi pek çok ism müzikseverlerle buluşacak.

13 EYLÜL KONSER

Belek’te ünlü geçidi

Antalya’da bulunan Sueno Hotels Deluxe Belek, Kurban Bayramı’nda birbirinden özel sanatçılara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bayramı ilk akşamında Altay’ın konseriyle başlayan program Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası, Sibel Can ve Ebru Gündeş gibi isimlerle devam edecek.

23 EYLÜL KONSER

Eğlencenin açılışı yapılacak

Burn Enerji İçeceği sponsorluğunda açılışı yapılacak olan klüp Klein’da gözde DJ’lerden The Magician sahne alacak. 23 Eylül akşamını ajandanıza not edin...www.sueno.com.tr’de.

27 EYLÜL FUAR

Denizciler buraya!

Deniz tutkunlarının her yıl merakla beklediği etkinliklerden biri olan ‘’CNR Avrasya Boat Show 2016 Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’ karadan denize taşındı. Fuar 27 Eylül- 2 Ekim tarihleri arasında Ataköy Mega Yacht Marina’da düzenlenecek.

24 EYLÜL KONSER

Kemençeyle Beatles

Kocaeli’ne bağlı Kandıra’da konumlanan sürdürülebilir turizm merkezi ve organik tarım çiftliği Narköy’de, 24 Eylül Cumartesi akşamı, genç nesil blues müzisyeni Evrencan Gündüz sahne alıyor. Ünlü İngiliz grup Beatles’ın ‘Don’t Let Me Down’ parçasına yaptığı kemençe düzenlemesiyle adından söz ettiren Gündüz’ün performansını izleyebilirsiniz.

14 EKİM SERGİ

Takipte kalın

Toplumsal Hadra Tanrıverdi Birecik’in ‘Toplu Monologlar’ isimli resim sergi 14 Ekim ‘de Galeri Eksen Balat’ta açılıyor. Sergideki imgeleri takip edin...

20 EKİM SERGİ

Kozmoz’a yolculuk

Çağdaş sanatçı Ali Alışır, gerçeklik ve sanallık kavramlarını sorguladığı ‘Sanal Bedenler’, ‘Sanal Mekanlar’, ‘Sanal Savaşlar’ ve ‘Sanal Manzaralar’ isimli çalışmalarının ardından şimdi de evrenin deviniminin modern insanın hayatıyla ilişkisine odaklandığı ‘Kozmos’ isimli sergisini sunuyor. Sony Türkiye’nin teknoloji sponsorluğunda gerçekleşen sergi, 20 Ekim’e kadar Bozlu Art Project Nişantaşı’nda görülebilir.