4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Fazla kilolarınızdan kurtulmak için 7 gününüz var!

Bölgesel yağlanma yüzünden kilolarınız diyete ve spora dirençli mi? Zayıflamada havlu atmayın. Son çıkan yöntem 7 seansta yüz güldürüyor.

29 Nisan 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için 7 gününüz var!

Yaz geliyor ve başta kadınlar olmak üzere herkes aynı telaşa düştü: kışın alınan fazla kiloları nasıl vereceğiz? İşte bu sorunun cevaplarından biri beyin cerrahisi ve ortopedi gibi pek çok alanda Ar-Ge çalışması yapan D2 Grup’un Türkiye ile tanıştırdığı yeni bir cihaz veriyor. Sağlıklı beslenme ve sporun önemi konusunda yeterli bilince sahipseniz ama yine de motivasyonunuzu arttıracak bir şeylere ihtiyaç duyuyorsanız Eximia Platinum adlı cihazın izini sürmeye başlayabilirsiniz. Zira cihazın ülkemizdeki güzellik merkezlerine gelmesini sağlayan Fuat Dinçyılmaz’ın dediğine göre 4 farklı yaklaşımı birleştiren cihazla 7 seansta yüzde 40 yağ kaybetmek mümkün!

Kimler kullanabilir?

İncelme konusunda büyük iddia ortaya koyan cihazın uygulama sonrası yan etkileri var mı sorusuna Fuat Dinçyılmaz şöyle yanıt verdi: Yaklaşık sekiz ay önce Almanya’da bir fuarda cihazla tanıştık. Zayıflama cihazı olarak aslında ürün 2007 yılında Türkiye’ye girdi ve yaklaşık 300 merkezde de uygulandı. Kavitasyon diye adlandırılan teknolojiye sahipti o zaman. Eski ürünü kullananların yüzde 80’ninin memnun olduğunu gördüğümde aklımdaki soru işaretlerinden de kurtulmuş oldum. Cihazı Türkiye’ye getirdik ve birkaç deneme yaptık. Bel bölgesi 109 santim olan birinin bir seansta 100 cm’e indiğini gözlemledik. 72 yaşında bir kadında da tek seanste dört cm’lik bir incelme gözlemledik. Hastalarda herhangi bir komplikasyon görülmediğini bizzat gözlemledik ve bunu Türkiye’deki merkezlere getirmeye karar verdik. Gebe kadınlar ve kanser hastaları dışında 18 yaşını geçmiş tüm bireylerde uygulanabiliyor. Normal doğum yapmış biri ertesi gün cihazı kullanabilir. Çocuğa ve anne sütüne hiçbir zararı yok, şeker hastalıklarında, insülin direncinde yarı yarıya bir azalma gözlemleniyor. 

Nasıl çalışıyor?

Exima Platinium adlı total vücut şekillendirmede kullanılan cihaz zayıfama teknolojisinde kullanılan dört farklı yaklaşımı birleştiriyor. Yöntemin uygulandığı kliniklerde  öncelikle kilo chek-up’ı yapılıyor. Hastanın beden analizi ve genel sağlık durumuyla alakalı detaylar özel bir sisteme giriliyor. Daha sonra hastanın ölçümleri sisteme ekleniyor. İşlem yapılması istenilen bölgeler için sorunlar ve dereceleri yazılıyor. Sistem buna göre hangi teknolojilerin kaçar dakika o bölgede uygulanması gerektiğini uygulayıcıya iletiyor. 

Yüzde 40 yağ kaybı

Aynı zamanda hastanın 3D total vücut görüntüleri programda resmediliyor. Tüm bu işlemlerin ardından uygulamaya başlanıyor; mikrodermoabrasyon denilen yöntemle cilt ölü derilerden temizleniyor. Laserporasyon (iğnesiz mezoterapi) ile hücre çeperinde delikler açılıyor ve yağ asitleri ile gliserolun dışarı atılımı sağlanıyor. EndoRadyoMag ile lenf akışı hızlandırılıyor ve kan sirkülasyonu sağlanıyor. RadyoLift ile sıkılaşma, lifting, selülit ve çatlak görünümünde azaltma, kırışıklıkları azaltma, doku gençleştirme, cilt elastisitesi ve cilt tonunu düzeltme sağlanıyor. Uygulamanın etkili sonucu verebilmesi için 7 seans uygulanması gerekiyor. Herhangi bir yan etkisi olmadığından dolayı üst üste 7 gün cihazı kullanabilir ve ortalama yüzde 40’lık bir yağ kaybına yedi günde ulaşabilirsiniz. 

KADINLARIN YENİ SIRRI KİRPİK BOTOKSU! 

İpek kirpiğin şanını duymuşsunuzdur. Şimdi onun yerini sarsabilecek yepyeni bir uygulama var: Kirpik botoksu. Güzellik uzmanı Ebru Durmuş tarafından kurulan Tırnak Butik’te uygulanan bu işlem dikkatimizi çekti. Türkiye’de ilk kez uygulandığı belirtilen ve doğal kirpiklerinize doğal bir görünüm kazandıran kirpik botoksunun detayları Durmuş anlattı… 

Kirpik botoksu denilince aklınıza hemen iğneli, acılı ya da risk oluşturabilecek bir işlem gelmesin! Birkaç küçük dokunuşla doğal kirpiklerinizin daha uzun ve dolgun görünmesini sağlayan bu işlemi Ebru Durmuş şöyle açıklıyor: Altı etapta gerçekleşen kirpik botoksunun ilk aşamasında kirpikler temizlenip yağdan arındırılıyor, ikinci aşamasında kişinin kirpiklerine uygun kalıplara kirpikler yerleştirilip aynı zamanda istediği şekil verilerek uzatılıyor, üçüncü aşamasında kirpiklere keratin desteği veriliyor, dördüncü aşamasında pigmentlerle rimel görüntüsü veriliyor, ardından botoks kolajen ile kirpikler kalınlaştırılıyor ve son aşamadaysa kirpikler vitamin ile besleniyor.

Yaklaşık olarak bir saat süren yöntemin herkes için rahatlıkla bu uygulamayı rahatlıkla yaptırabileceğini de belirten Durmuş, “Kişi uygulama sonrasında özen gösterirse 6-8 haftaya kadar kirpik botoksu bozulmuyor” diyor. Uygulamanın zararlı olup olmadığı konusunda da açıklama yapan Durmuş şunları kaydediyor: İşlem kirpiklerde herhangi bir deformasyon oluşturmaz aksine kirpik botoksu lifting keratin bakımına ek maddedir. Argan yağı, proteinler, keratin ve vitaminler ile kirpikleri güçlendiren ve besleyen, hidrolize keratin bir maskedir. Besleyici maske, kirpikleri keratin ile doldurarak kirpikleri daha kalın, dolgun ve daha uzun hale getiriyor.