26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Her köşede bir renk

Vitrinlerdeki ilkbahar-yaz koleksiyonları, sizi enerji dolu, rengarenk bir seremoni ile karşılıyor! Markaların hikayelerini keşfe çıkmaya ne dersiniz? Alışverişe başlamadan önce sayfaya bir göz atın…

10 Mart 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Her köşede bir renk

MAODA

Sıra dışı topuklar

Gucci ilkbahar-yaz kadın koleksiyonunun en dikkat çeken tasarımlarından olan ultra platform topukla, iddialı görünmek isteyen kadınların markajına giriyor. Ultra platformlar; klasik ayakkabılar, sandalet ve terliklerde hayat bularak sürreal bir izlenim bırakıyor. 

Sofistike tasarımlar

Machka tasarımlarına antik gold, renkli iplikli jakarlar, taşlı ve işlemeli yakalar eşlik ediyor. Aynı zamanda sofistike yüksek bel, geniş ve düz paça pantolonlar koleksiyonda göze çarpan modeller.

Gardırobun olmazsa olmazları 

İnce detayları ve canlı renkleriyle dikkat çeken OXXO koleksiyonu, trençkot, gömlek elbise, bol kesim pantolon, volanlı dar etek gibi sezonun olmazsa olmaz parçalarını bir arada sunuyor.

LEZZET

Bu lezzet herkesi kucaklıyor

Her kesiminden, her yaştan ve her tarzdan kişiye hitap eden Sarelle, ofiste, kafede, denizin ortasında, yerel lezzetlerin yanında veya tek başına yenebilir. Sagra fındıklarından yapılan lezzetin içinde doğal vanilya kullanıldığı; trans yağ, koruyucu ve renklendirici ise bulunmadığı belirtiliyor.

AKSESUAR

Bahara ışıltılı başlangıç 

Pandora Kalpleri, ister tek başına, ister yan yana takılabilen açık mavi, mavi, mor, nane yeşili, kiraz rengi, açık pembe ve beyaz olmak üzere yedi farklı renk seçeneğindeki bilezik ve yüzükler ile baharda tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Bileziklerde her biri el işçiliğiyle yerleştirilen 50 adet renksiz zirkon taş yer alırken, yüzüklerde ise dört renkli zirkon alternatifi bulunuyor.

Yeni sezona avantajlı fiyatlar

Gencallar yeni sezonda da avantajlı ve indirimli fırsatları sunarken kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarıyla ilkbahar yaz sezonunda da ailelerin tercihi olabilir. Ayrıca koleksiyonlar doğadan ilham alan renklerden oluşurken, dünya trendlerini yansıtan çizgiler ile bütünleşiyor.

DEKORASYON

Sade, doğal ve karakteristik…

Mermer ve ahşabı bir tasarımla buluşturan Loda Mobilya, Form yemek odası ile salonunuzda sade, doğal ve karakterli bir görünüm elde etmenizi kolaylaştırıyor.

KİŞİSEL BAKIM

Yeşil kil ve ananas özlü arındırıcı 

NUBIA Mağazaları bünyesinde bulunan adını Karayipler’deki St.Barthelemy adasından alan Ligne St.Barth’ın yeşil kil ve ananas özlü arındırıcı maskesiyle karma ve problemli ciltlerin doğal esneklik düzeyini yükselterek bağ dokularını güçlendirmeye yardımcı olduğu kaydedildi.Makyaj temizlemede çözüm

Bazı günler makyajımızı temizlemeye üşenip yüzümüzde makyajla uykuya dalıyoruz. Fresh’n Soft’un cilt tipinize uygun ürünleri, makyajınızı pratik bir şekilde temizlemeyi sağlıyor. Kuru ve hassas ciltlere özel olarak geliştirilen makyaj temizleme mendillerinin içeriğinde bulunan jojoba yağı ve aloevera özü sayesinde cilt kuruluğunu ve hassasiyetini kaldırmaya yaradığı söyleniyor.

Çalkala ve kullan

Özel geliştirilmiş süt proteinleri ve 12 aminoasit içeren kremsi köpük yapısı ile Urban Care Shake N Repair serisini duştan sonra, boyadan önce, gün boyu kuru saça ve nemli saçınıza uygulayabilirsiniz.