27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Kalıpların dışına çıkın

Cildinize bakın, evinizin aksesuarlarını yenileyin, tasarım kıyafetlere göz atın… Kısaca bu hafta kendinizi şımartın! İşte sizin için seçtiklerimiz.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kalıpların dışına çıkın

Zarİf parçalarla yaz rahatlığı

Forever New’in yeni koleksiyonu Off Duty Escape ile kadınlar yazın rahatlığını birbirinden zarif parçalarla geçiriyor. Düşük omuz elbise ve bluzlar, şifon, dantel, nakış, fırfır, çiçek deseni gibi detaylarla hem günlük giyimde hem de davetlerde göz alıcı bir şıklık sunuyor.

Hafifleyin

Liu Jo şort tulumlar günlük kombininize eşlik ederken, bazı modellerde yer alan şifon ya da işleme gibi detaylarla da yaz davetlerinin en şıkı olabilirsiniz.

Yazın dokusu hasır 

Koton’un hem plajlarda hem de şehirde fark yaratmak isteyenler için hazırladığı hasır tasarımlar, bu yaz aksesuarların yıldızı olmaya aday. Şeritlerle renklenen hasır şapkalar tarzınızı özgünleştirirken, tatil modunu yansıtan mesajların yazılı olduğu büyük şapka tasarımları plaj modasına öncülük edebilir.

Tasarımın bir parçası olun

Eclectic Concept Store, alıştığımız concept store’ların aksine mağaza içerisinde konumlandırılmış atölye alanı ve ürün kumaşları ile kişiye özel tasarım hizmeti vererek müşterisine dilediği tasarımın kumaşını seçme fırsatı sunuyor.

KİŞİSEL BAKIM

Konu kirpiklerinizse büyük düşünün 

Maybelline New York ColossalBigShot maskarası kökten uca hacimli, devasa kirpikler oluşturan özel fırçası ile ön plana çıkıyor. Bakışlarındaki gücü ortaya çıkarmak isteyenlerin tercihi olabilir.

Çizgi ötesi

Japonların mürekkep sanatından esinlenerek tasarlanan Shiseido’nun yeni  Inkstroke Eyelin’r’ı özel fırçası ve kremsi yapısıyla kolaylıkla uygulanabiliyor. Ayrıca uzun süre kalıcılığı ile güzellik tutkunu kadınların vazgeçilmezi olmaya aday görünüyor.

LEZZET

Mini şişede ferahlık

Türkiye’de ilk kez tüketicinin beğenisine sunulan nano şişedeki Mentos Pure Fresh sakızlar, içeriğindeki yeşil çay ekstraktı sayesinde ferah bir nefes sunuyor. Drajelerinin sıvı dolgusu ise benzersiz yoğunlukta bir ferahlık deneyimi yaşatıyor. 

AKSESUAR

Gökyüzü ışıltısı

Gökyüzünden ilham alan ve yıldızların cazibesinden esinlenen Michael Kors, The Lauryn saat modeli kristallerle kaplı. Yıldızlarla kaplı ışıltılı kadran ve 7 parçalı bilezik modern ve şık bir görünüm sunuyor.

DEKORASYON

Masalsı motifler

Armaggan Tekstil Atölyeleri, DATU- Kültürel Miras ve Doğal Boya Laboratuvarı ile işbirliği içinde ürettiği doğal boya nevresim ve havlu setleri ile Anadolu’nun eşsiz doğasını tarihsel motiflerle birleştiren özel bir koleksiyon sunuyor.

Evlerde deniz serinliği 

LAV’ın Mia Sürahileri ve Bodega bardakları ile ilham verici sunumlar hazırlamaya ne dersiniz? Yaz aylarında Bodega ve Mia Sürahilerin doğal uyumu ile hem bol bol sıvı tüketebilirsiniz hem de evinize deniz ferahlığını taşıyabilirsiniz.