26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kaliteli alışverişin ipuçları

Bu hafta alışveriş sayfası sezonun en renkli ve dikkat çekici ürünlerine ayrıldı. Sağlıklı cildin sırrı, erkek şıklığının anahtarı, trend aksesuarlar ve daha fazlası…

FATMA ERSOY 21 Temmuz 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kaliteli alışverişin ipuçları

Giysilerinizi SINGER’le yenileyin

Yazlık kıyafetlerinizi çok özel nakışlarla zevkinize göre yenilemenin ve renklendirmenin de şimdi tam zamanı. SINGER’in LEGACY SE 300 modeli; 250 farklı dekoratif deseni yapabilen aynı zamanda XXX. ve DST. uzantılı tüm nakışları işleyebilen, 6 farklı yazı karakterine ve 200 adet dahili nakış desenine sahip. Ayrıca fotoğrafını çektiğiniz her şeyi kumaşların üzerine aktarabilirsiniz.

DESA-ZUBİZU ortaklığı ile yüzde 10 indirim 

Türk deri sektörünün lider markası DESA, ZUBİZU’nun fırsatlarla dolu, ayrıcalıklı ve eğlenceli dünyasıyla buluşuyor. DESA ve ZUBİZU işbirliği kapsamında, Türkiye çapındaki tüm DESA mağazalarında, ZUBİZU uygulamasını kullanarak alışveriş yapanlar, yüzde 10 indirim fırsatından faydalanıyor. 

Uni Baby ile yumuşacık saçlar 

Uni Baby’nin çocuklara özel geliştirdiği kolay tarama spreyi, karışmış ve düğüm olmuş saçların kurtarıcısı oluyor. Hem kuru hem de ıslak saça uygulanan Uni Baby Kolay Tarama Spreyi, içeriğindeki hindistan cevizi yağı ile saçları yumuşacık yapıyor. 

Bileklerde parlayan yıldız

Orijinal sertifikalı Swarovski elementleri, Japon teknolojisi ile işlenmiş Miyota makinesi, mineral camları; çelik, deri ve hasır kordonları ile rengârenk Freelook modelleri bu yaz tüm kadınların vazgeçilmez aksesuarı olacak.

Mayi Tuz ile uzun ömürlü salamuralar 

Mayi Tuz yeni çıkardığı Salamura Tuzu ile size daha uzun ömürlü, daha sağlıklı ve lezzetli gıdalar sunuyor. İçerisinde yüksek oranda bulunan kalsiyumun koruyucu özelliği sayesinde gıdalarınızı diğerlerine göre iki kat daha uzun zaman saklayabilirsiniz.

Aşırı terleyen el ve ayaklara müjde

Aşırı terlemeyi hızlı ve uzun süreli şekilde kontrol eden Ducray Hidrosis Control Krem; içeriğindeki alüminyum tuzları el ve ayaklardaki ter kanallarını geçici olarak bloke eder, çinko risinoleat kokuyu hapseder, trietilsitrat anti-bakteriyel etki gösterir, pirinç nişastası ise teri emer.

Buka’da yaz coşkusu devam ediyor

Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen Buka, Temmuz ayına özel kampanyasıyla yaz coşkusuna ortak olmaya devam ediyor. Temmuz ayı boyunca kampanya kapsamında Buka’dan satın alınan tüm oturma gruplarında, sehpalarda ve Hoppekids çocuk ürünlerinde yüzde 35, yemek odaları ve yatak odalarında ise yüzde 15 indirim uygulanacak.

Valizin olmazsa olmazı

Tatile gitmeye hazırlanan ve tesettür giyim tercih eden kadınların vazgeçilmezi Zühre, bu sezon koleksiyonunda doğadan ilham alıyor. Keten ürünler, çantalar ve eşarplar tatilcilerin valizinde yerini alırken renkli, beyaz ve pastel tonlardaki ürünler işlemeli detaylarıyla ön plana çıkıyor.

Charms ile kişiliğinizi yansıtın

Tullia Jewels’ın yepyeni koleksiyonu Charms, göz alıcı ve eğlenceli tasarımlarıyla ışıltılı bir yaz müjdeliyor. Aşkın simgesi kalp figüründen şansı sembolize eden yoncaya, 12 burçtan pırıltılı müzik notalarına kadar farklı formlardaki charmlarla kendi takınızı kişiselleştirebilirsiniz.