27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Mart güzel geçecek

Bahar koleksiyonları, yaklaşan özel günler için düzenlenen kampanyalar, yeni işbirlikleri ve en önemlisi vitrinlerde gözümüze çarpan canlı, enerjik renkler! Öyle görünüyor ki, mart güzel bir ay olacak…

2 Mart 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Mart güzel geçecek

Bebeklerin rahatı için…

Dr. Brown’s Options serisi PP biberonlarında bulunan patentli özel hava dolaşım sistemi biberonun içinde hava kabarcıkları oluşumunu önlüyor. Biberona giren havanın üst kısma çıkmasını sağlıyor ve gaz oluşmasına engel oluyor. 

Kadınlara özel kampanya

Chakra, yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanyasıyla kadınların kalbini fethetmeyi planlıyor. Yeni Life Style konsepti ve doğal ürünleriyle dikkat çeken marka, 7-8 Mart tarihlerinde geçerli olacak kampanyasında, 300 TL’lik tekstil alışverişi yapanlara 100 TL’lik kozmetik çeki hediye ediyor.

İşin içinde biraz ‘sihir’ var

Dockers ile işbirliğini sürdüren dijital sihirbaz Zach King, markanın yeni koleksiyonunun çekimleri için tekrar kamera karşısında. Bu sefer işin içine daha çok “sihir” katan King’in marka için hazırladığı video, Mart ayında markanın Facebook ve Instagram hesaplarından izlenebilecek.

Bayram coşkusu başladı

LC Waikiki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel koleksiyonuyla çocukların neşesine ortak oluyor. 23 Nisan’ın enerjisine ayak uyduran, kırmızı, mavi ve pembe tonların öne çıktığı koleksiyona minimal desenler, puantiyeler ve pırıltılı detaylar hareket katıyor. Şimdiden alışverişe çıkacak olanlara duyurulur.

Baharın tüm renkleri bir arada

Türk tasarım markalarının buluşma noktası Gizia GATE, baharın tazeliğini ve renklerini aynı çatı altında buluşturuyor. Bora Aksu, Dice Kayek, Mehtap Elaidi gibi önemli Türk tasarımcıların ilkbahar-yaz koleksiyonlarını bir arada sunan mağaza yeni sezon gardrobunuzu oluştururken en büyük yardımcınız 

olabilir.

2018 gösterişli geçecek

Bu yıl makyaj trendlerine metalik etkisi damgasını vurdu. Hemen her markanın koleksiyonunda metalik far paletleri ve hatta rujlar görebilirsiniz. Mat farları ve rujları rafa kaldıran bu yeni akımı takip etmek istiyorsanız bir Avon’un yeni sezon ürünlerini inceleyebilirsiniz. 

Bu tabaklarda göz kalır!

İki ruh arasındaki bağlantı anlamına gelen göz simgesinin kullanıldığı yeni koleksiyon ile L’objet+ Lito birlikteliği Luxuria mağazalarında dekorasyon severlerle buluştu.

Hızlı çözüm arayanlara

L’Oréal Paris’in Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey’i günlük koşuşturmaca içinde dip boyasına vakit ayıramayanlara öneriliyor. Marka, ürün gamına yeni eklenen kızıl kahverengi, açık sarı ve altın kahverengi ile raflarda yerini aldı.