27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Ne giysem diye düşünmeyin

Evdeki aşçılar için pratik çözüm önerilerini, işleri halledip dışarı çıkma zamanı geldiğinde ‘ne giysem’ diye düşünenler için de yeni sezonun cazip ürünlerini sizler için derledik.

21 Nisan 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Ne giysem diye düşünmeyin

Sıradışı olanlara

Timberland Berlin Park Oxford ayakkabılar, bahar aylarında aktif yaşam tarzını benimseyen kadınlara eşlik etmeye aday. ‘Don’t call me’ kampanyasıyla tanıtılan yeni seri, güçlü, sıra dışı ve klişe kalıpları kabul etmeyenlere hitap ediyor.

Cildinize iyi bakın

Kış mevsiminde soğuğa maruz kalan cildin nem içeriğinin azalması sonucu ciltte kuruluk oluşabiliyor. Kuruyan cildin neden olduğu bir başka sorun ise ciltte egzama hastalığını tetikleyebilmesi. Sinoz’un yeni ürünü Seramic Beauty Cream’in içeriğindeki kolajen, hyalüronik asit ve şifalı yağlar sayesinde cildin nem dengesini sağlarken aynı zamanda ışıltılı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olduğu belirtiliyor.

2018’in rengi belli

2018 yılının rengi seçilen ultra violet, internet üzerinden satış yapan giyim markası bonprix.com.tr’nin feminen tasarımlarıyla moda tutkunlarının havasını değiştirebilir. Ofis stilinden davet modasına, günlük giyimden hafta sonu yürüyüşlerine kadar pek çok duruma uygun seçeneği bulabilirsiniz.

Şehrin hızına yetişin

Lipault, sık seyahat edenlerin ihtiyaçlarına uygun olarak üretilen şık ve fonksiyonel tasarımlarını tanıttı. Ayrıca markanın klasikleşmiş çizgilerini koruyarak modernize ettiği çanta modelleri de şehrin hızlı ve yoğun hayatında size destek olabilir. 

Renklerin enerjisini takip edin

Penti, bu sezon yeni bir konsept ile çıktı karşımıza: Penti Young. Yeni konseptiyle ürün kategorilerinin dinamik, eğlenceli ve trendi ruhunu tasarımlarına taşıyan marka 3-15 yaş arası kız ve erkek çocukları için renkli ürünleriyle vitrinleri süslüyor.

Sağlık için doğal tuz

Yemeklerin ve sofraların vazgeçilmezi olan tuz insan sağlığı açısından büyük önem taşıyor. Doğada nadir bulunan ve üretimi sınırlı olan doğal kaynak tuzları ise yeryüzünün en kaliteli tuzları olarak biliniyor. Doğal kaynak tuzlası Kırıkkale Delice’de üretilen ve doğal olduğu vurgulanan Mavi Tuz ‘Bir tutam Mayi Tuz sizi sağlıklı tutar’ sloganıyla raflarda yerini aldı.

Şık kombinlerin ayrılmaz parçası

Lüks giyim markası Shaky, İtalya Valsesia’da lüks kumaş tedarikçiliği yapan Loro Piana’nın pastel tonlardaki kumaşları ile hazırladığı palto ve ceket koleksiyonunu tanıttı. Baharın enerjisini yansıtan tasarımlar, serin bahar akşamlarında şık kombinleri tamamlamak için ideal gibi görünüyor.

Daha güçlü ve parlak

Elidor, gücünü kaybetmiş saçlara sahip kadınlara çözüm önerileri sunuyor. ‘Güçlü ve Parlak’ serisinin saçın nem seviyesini koruyarak güçlenmesini sağladığı vurgulanıyor.

Mutfakta yeni dönem

Bosch Ev Aletleri yeni nesil ocaklarını tanıttı. Flame Select teknolojisiyle üretilen yeni ocaklar 9 farklı güç kademesiyle alevi ayarlama olanağı sunarak yemeklerin tam istenen sıcaklıkta pişirilmesini sağlıyor. Evinizin şefine duyurulur!