26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Vitrinlerde ne var ne yok

Çocuklarına karne hediyesi almak isteyen, cilt bakımını ihmal etmeyen ve son moda trendleri yakından takip edenler… Her zevke ve ihtiyaca göre ne var ne yok sizin için araştırdık.

10 Haziran 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Vitrinlerde ne var ne yok

MODA

YAZ MODASINI KEŞFEDİN

Türkiye’nin beğenilen ve takip edilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan Gizia Gate, yaz sezonuna en hit tasarım parçalarla eşlik ediyor. Yaz davetlerinde “Ne giyeceğim” derdine son veren kilit parçalar en özel anlarınıza birçok seçenek sunuyor.

Bavulun olmazsa olmazları 

Forever New, birbirinden eğlenceli tatil programları hazırlayan kadınların bavullarını tiril tiril kıyafetlerle hafifletirken, feminenlikten ödün vermeyen parçalarıyla da göz kamaştırıyor. Moda tutkunları, ince denim elbiseleri, düşük omuz bluzları, desenli şortları, zarif tulumları, ışıltılı sandaletleri ve takılarıyla tatilin keyfini çıkarabilir.

İyi giyinmek her babanın hakkı

Crispino, Babalar Günü’ne özel bir kampanya hazırladı. 19 Haziran’a kadar geçerli olacak kampanyada aradığınız her şeyi bir arada bulabileceğiniz tek ceketten takım elbiseye, kol düğmesinden kravata, gömlekten tişört ve ayakkabı çeşitlerine kadar birçok ürün sizleri bekliyor.

AKSESUAR

Saat tutkunlarının vazgeçilmezi

Markanın sunduğu modeller arasında yer alan Lambda, Kappa ve Valeria sezonun en göze çarpanları. Deri ve çelik kayış alternatiflerine sahip modeller saat tutkunlarının gözdesi... 

Jean borsası yükselişte

Her sezonun vazgeçilmez dokusu jean, bu sezonda da yıldız gibi parlıyor. Liu Jo koleksiyonlarında yer alan jean parçalar, tasarımlarıyla olduğu kadar detaylarda yer alan taş ve nakış işlemeleriyle da göz dolduruyor.

TEMİZLİK

Tozlara elveda 

Sabun bazlı Bingo ahşap temizleyici sandal ağacı, tozlanmayı geciktirici etkisi ile kadınların hayatına kolaylık sağlamaya hazır. Ürün, ekstra parlak bir görünüm sağlarken ahşap yüzeyleri de koruyarak bakım sunuyor. 

Saç kurtarıcılar görev başında

Seyahatte hem saç bakımınızı yapabilmek hem de şekillendirebilmek için kocaman şişeleri yanınızda taşımak oldukça zordur. Urban Care yaz boyu ‘saç kurtaran’ timi ile yanınızda taşıyabileceğiniz şampuan, krem, saç şekillendiricileri, sabitleyici sprey ve bukle belirginleştirici köpüğü sunuyor.

KİŞİSEL BAKIM

Cilt lekelerine doğal çözüm 

Sinoz leke kremi, zamanla oluşmuş lekelerden yazın ortaya çıkan güneş çillerine, sivilcelerden siyah noktalara kadar ciltte oluşan renk tonu farklılıklarının görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

Mineral deodorant ile cildiniz nefes alsın

Garnier yeni Mineral ile deodorant kategorisine hızlı bir giriş yaptı. İçeriğindeki doğal ıslaklık emici mineral sayesinde tüm gün boyunca kuruluğu ve ferahlığı hissettirerek, hem size hem de cildinize nefes aldırma imkanı sunuyor.

ÇOCUK 

Karne hediyesi 

Toyzz Shop’ta her yaşa ve zevke uygun bisikletlerden akülü arabalara, scooterlardan uzaktan kumandalı helikopter ve teknelere, drone’dan interaktif peluşlara ve legolara kadar pek çok karne hediyesi çocukları bekliyor.