27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Anne yeni bölümde Zeynep gerçekleri öğreniyor mu

Anne 22. yeni bölüm bu akşam Star TV’de saat 21.00'de ekrana gelecek. Anne yeni bölümde, Zeynep'in Turna’nın yaşadığını öğrenmesi artık an meselesidir.

4 Nisan 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Anne yeni bölümde Zeynep gerçekleri öğreniyor mu

Anne 22. yeni bölüm bu akşam saat 21.00'de Star TV’de ekrana geliyor. Anne yeni bölümde, Zeynep'in Turna’nın yaşadığını öğrenmesi artık an meselesidir.

 

ANNE SON BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep kazadan sonra girdiği komadan uyandığında, Turna’nın bir kazada öldüğü haberini almıştır. Bu haberle sarsılan Zeynep önce yaralarını sarmayı, sonra da hayatına devam etmeyi öğrenmiştir. Gerek komada gerek arkasından gelen zor dönemde onu bir an bile yalnız bırakmayan Sinan’la evlenmiş ve Ali'nin çalıştığı gazetede işe başlamış, hatta orada önemli bir konuma getirilmiştir.

Zeynep'in öldü zannettiği Turna için ise hayat İstanbul'un bir başka köşesinde devam etmektedir. Zeynep’in kendisini çoktan terk ettiğini düşünen Turna'nın hayatındaki en önemli değişiklik 1 yaşına yaklaşan kardeşi Ahmet'in varlığıdır. Zeynep Turna’dan habersiz yeni hayatını sürdürürken Turna da yokluklar içinde kardeşine annelik etmeye çalışmaktadır.

 

ANNE SON BÖLÜM STAR TV