26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Arka Sokaklar yeni bölümde Mesut için yolun sonu mu?

Arka Sokaklar 435. yeni bölüm bu akşam Kanal D'de ekrana geliyor. Arka Sokaklar'da Mesut için yolun sonu mu? sorusu cevap bulacak.

31 Mart 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar yeni bölümde Mesut için yolun sonu mu?
Arka Sokaklar 435. yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Arka Sokaklar yeni bölümde, Mesut için yolun sonu mu? sorusu cevap bulacak.
 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ
 
Mesut, Gümüş’ün rehin aldığı insanları kurtarmaya çalışırken vuruluyor!
 
Mesut, Kovandere’de, gece gündüz oğlunun peşindedir. Ekipçe, Tunç’u bulmak ve teröristleri ele geçirmek için, hummalı bir çalışma yürütürler. Gümüş ve adamları, Tunç’u elleri ve kolları bağlı olarak, oradan oraya sürüklerler. Mesut oğluna tam yaklaşmıştır ki çocuğu başka yere götürürler. Rıza Baba ve ekibin aklı Mesut ve Tunç’tadır ancak İstanbul’da da yapacakları iş ve yakalayacakları suçlular vardır.
 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM KANAL D

 
Aslı isimli bir genç kız, çalıştığı büfede eski sevgilisi Haydar tarafından rahatsız edilmektedir. Aynı gün kız evinden kaçırılmıştır ve eve gelen ekip, kurşunun açtığı deliğe rastlar. Eski sevgili yakalanmıştır; ancak kızın kaçırıldığı saatte her zaman gittiği kahvede olduğu tespit edilmiştir. Aslı’yı kimin kaçırdığını bulmak için ekip her ipucunu değerlendirir.