26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Arka Sokaklar 470.bölümde tuzak kuruluyor

Rıza Baba sayesinde hem Mesut hem de Selin kurtuluyor. Mesut işkence yaralarını taşırken Selin’in durumu çok ciddi görünüyor.

25 Şubat 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar 470.bölümde tuzak kuruluyor

Arka Sokaklar’ın 469 Bölümünde Neler Oldu?

Mesut tüm teröristleri atlatıp sonunda Selin’in tutulduğu eve gelmişti. Evi koruyan teröristleri etkisiz hale getirdikten sonra, Selin’i de alarak hızlıca araca binmiştiler. Araçta baygın halde yatan Selin’i bir an önce hastaneye götürmeye çalışırken teröristlerin tuzağına düşerek yaralanmıştılar. Teröristlerin ellerinde rehin tutulan Mesut işkenceye maruz kalmıştı ve ölüm fermanı verilmişti. İstihbarat sınırda iki Türk polisinin öldürüldüğü haberini Rıza Baba’ya iletince daha fazla beklemeye dayanamadılar. Hemen sınıra doğru giderek Mesut ve Selin’i kurtarmak için operasyon başlattılar.

 

470. Bölüm özet

Rıza Baba sayesinde hem Mesut hem de Selin kurtuluyor. Mesut işkence yaralarını taşırken Selin’in durumu çok ciddi görünüyor. Ambulans ile hastaneye getirilen Selin acilen ameliyata alınıyor. Tüme kip ise Selin’in iyileşmesi için hastaneye gelip destek oluyor. En zor bekleyiş ise Mesut açısından oluyor. Mesut yaraları tedavi edilir edilmez ameliyattan çıkan sevdiği kadının yanında soluğu alıyor. Selin’in elini tutarak mücadele etmesini ve ona geri dönmesini söylerken göz yaşlarına boğuluyor.