5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Arka Sokaklar son bölüm damga vurdu

Hüsnü kızını kurtarmanın peşindeydi. Kızını defalarca uyarmasına rağmen, Zeliş inat ederek haber peşinde koşunca yakalanmıştı. Hüsnü kızını kurtarmak için ekip ile beraber operasyon başlattı. Başarılı bir operasyon geçirince Zeliş sağ salim kurtarıldı.

25 Mart 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar son bölüm damga vurdu

Arka Sokaklar’ın 473. Bölümünde Neler Oldu?

Hüsnü kızını kurtarmanın peşindeydi. Kızını defalarca uyarmasına rağmen, Zeliş inat ederek haber peşinde koşunca yakalanmıştı. Hüsnü kızını kurtarmak için ekip ile beraber operasyon başlattı. Başarılı bir operasyon geçirince Zeliş sağ salim kurtarıldı. Bu kez Mesut’un oğlu Tunç için işler iyi gitmedi. Arkadaşını korumak isteyen Tunç uyuşturucu satıcılarının eline düştü. Bir plan yaparak hem Tunç’u kurtarmak hem de operasyonu engellemek isteyen ekip başka bir sorunla karşılaştı. Mesut şoför kılığına girerek sevkiyata engel olmaya çalıştı. Fakat kimliği deşifre olunca Mesut da rehin olarak alındı. Ekip hem Mesut’u hem de Tunç’un uyuşturucu çetesinin eline düşmesinin ardından yıkıldı.

 

474. Bölüm özet

Arka Sokaklar’ın yayınlanacak yeni bölümünde; uyuşturucu şebekesinin eline düşen Tunç'u kurtarmak için tüm ekip seferber oluyor. Mesut oğlunu bu hainlerin elinden kurtarmak isterken kendisi de yakalanıyor. Uyuşturucu şebekesinin lideri olan Cemal oğlunu kurtarmak isterken kendi yakalanan Mesut'a işkence çektirmek niyetindedir. Bu yüzden gözü önünde Tunç'u darp ediyor. Mesut bu anlarda öfkeden kendini kaybediyor. Etrafındaki adamları aşıp oğlunu kurtarmak isterken Tunç'un başına silah dayayarak öldürmekle tehdit edince Mesut duruyor.