27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Aşk-ı Roman konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Evleneceksen Gel programıyla tanınan Solmaz Ciros ve Kaan Güvenilir ikilisinin başrollerinde oynadığı Aşk-ı Roman konusu nedir, oyuncuları kimdir? TV 8 ekranlarında hafta içi her akşam yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Bir dönem popüler olan Cennet Mahallesi dizisiyle büyük benzerlikler taşıyan dizi ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu.

22 Ağustos 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Aşk-ı Roman konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Aşkı-ı Roman konusu nedir, oyuncuları kimdir? TV 8’in yeni dizisi Aşk-ı Roman oyuncu kadrosunda Evleneceksen Gel programıyla tanınmış Solmaz Ciros ve Kaan Güvenilir bulunuyor. Bir dönem popüler olan Cennet Mahallesi dizisiyle büyük benzerlikler taşıyan dizi ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. Birbirlerini çocukluktan beri seven Kaan ve Solmaz’ın yolu, Kaan’ın yasadışı dövüş müsabakalarına girmesi ve cezaevine düşmesi ile ayrılmıştır. Solmaz, hasta babasının ilaç masraflarını karşılamak için Nurullah’ın mekanında dans etmeye başlamıştır.

AŞK-I ROMAN KONUSU NEDİR?

Aşkın nelerin üstesinden geldiğine hep beraber tanıklık edeceğimiz bir hikâye Aşk-ı Roman. Kaan ve Solmaz’ın aşklarının yanında, mahallenin geri kalan gençlerinin aşklarını da soluksuz izleyeceğiz. Cansel, Anıl, Gürkan ve Dilan dostluğu da türlü sınavlardan geçecek, aşk onları da değiştirecek… Hem duygusal hem de kıpır kıpır bir mahalle burası. Aşkı da hüznü de eksik olmayacak. Üçok Holding’in veliahdı Lider’in Solmaz’la tanışması ile birlikte o zengin dünyanın mahalleye olan etkisini de görmeye başlayacağız. Dengeler değişecek, işler karışacak… Ama onların dünyasında aşk hep baş rolde kalacak. Hikâyemizin kahramanları her gün kendi aşklarının romanını yazıyor olacaklar…

AŞK-I ROMAN OYUNCULARI KİMDİR?

Solmaz Ciros ve Kaan Güvenilir isimleri size yabancı gelmiş olabilir. ‘Evleneceksen Gel' adlı izdivaç programıyla tanınan bu ikili Cennet Mahallesi dizisinin yeni versiyonunda başrollerde olacak. Müjdat Gezen, Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal gibi isimlerin başrolde yer aldığı efsane dizilerden Cennet Mahallesi’nin yeni bir versiyonu olarak gösterilen Aşk-ı Roman başladı.

SOLMAZ ÇİROS

19 yaşında olmaz Solmaz Çiros İzmir doğumludur. Bir roman kızı olan Solmaz oynamayı çok seven, neşeli, güler yüzlü bir kızdır. Hayatında evlilik yaşamayan Solmaz evlilik programına katılmış ve hayat arkadaşını aramıştır. Solmaz Çiros 1.70 boyunda ve 1.55 kilodadır.

KAAN GÜVENİLİR

Evleneceksen Gel programının en karizmatik damat adaylarından Kaan 27 yaşındadır. Kaan 1.84 boyunda ve 78 kilodadır. Tekstille iglilenmekte, merter de kendi iş yeri olan, daha önce hiç evlilik yaşamamış, bakımlı ve yakışıklılığı ile herkesin dikkatini çeken Kaan, anne ve babasından ayrılmış 10 kardeşten sadece biridir.