26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ateşböceği dizisinde Barış'ın kararı ne olacak?

Ateş Böceği 9. yeni bölüm fragmanı yayında mı sorusunun yanıtı haberimizde. Ateşböceği 8. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Dizide bu hafta, ni bir karar alarak şoförünü işten çıkaran Barış'ın Aslı ile yaptığı konuşmanın ardından merak konusu oldu. Aslı’nın işten çıkarılması için evindeki görevliye talimat veren Barış, görevlinin bu kararı sorgulaması nedeniyle sinirlenecek. Sonucunda Aslı’ya aşık olduğunu ve onu bu yüzden işten çıkarttığını itiraf eden Barış, görevli kişinin bu kararı açıklayamamasının ardından kovulma haberini Aslı’ya kendisi vermek zorunda kalacak. Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Ateşböceği 9. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.

20 Ağustos 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Ateşböceği dizisinde  Barış'ın kararı ne olacak?

Ateş Böceği 9. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ateşböceği isimli yeni yaz dizisi yeni bölümleriyle her Perşembe akşamı Star Tv'de ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Aslı'nın şoförlükten atılarak işsiz kalması dizinin takipçilerini üzdü. Aslı’ya gönlünü kaptırdığının farkına varan Barış, ciddi bir karar alarak onun işine son verecek. Barış’ın bu ani kararı herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanırken Aslı, gözyaşları içerisinde kalacak. Gelecek bölümün tanıtım videosunun ise önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor. Gerçeklerle yüzleşmek Barış'ın arafta kalmasına neden olur Aslı her şeyden habersiz Barış'ı sıkıştığı araftan kurtarmaya çalışırken kendi korkularıyla da yüzleşmeye karar verir. Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Derya Alabora, Umur Yiğit Vanlı, Belma Canciğer, Durul Bazan, Seda Güven, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Şebnem Dilligil, Çağrı Çıtanak, Tayra Bahar gibi isimlerin yer aldığı yapımcılığnı Mia Yapım’ın üstlendiği yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı dizi Ateş Böceği 9. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.Ateşböceği yeni 9. bölüm fragmanı haberimiz içerisinde yer alıyor.

ATEŞBÖCEĞİ SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ



ATEŞBÖCEĞİ 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ateşböceği dizisinde bu hafta yeni bir başlangıç mümkün mü? Gerçeklerle yüzleşmek Barış'ın arafta kalmasına neden olur Aslı her şeyden habersiz Barış'ı sıkıştığı araftan kurtarmaya çalışırken kendi korkularıyla da yüzleşmeye karar verir. Yaşananlar yeni başlangıçlara mı açılacak yoksa geri dönülmez pişmanlıklara mı neden olacaktır?

ATEŞBÖCEĞİ 8. BÖLÜM FRAGMANI

ATEŞ BÖCEĞİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Aslı’nın geçmişten gelen korkuları su yüzüne çıkmaya başlar.Barış Aslı’nın hayatına sızdıkça, Aslı’nın geçmişten gelen korkuları birer birer su yüzüne çıkmaya başlar. Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk ise, hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden olur.

 Bu yolculuğun sonu ise Barış için karanlık bir dönemin başlangıcı olacaktır.

ATEŞBÖCEĞİ KONUSU

Başarılı ve yalnız bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir), hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez’le( Nilay Deniz) kesişir. Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar. İkisi için de yeni başlayan bu hikayenin başrolünde artık aşk vardır.

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor.

 

ATEŞBÖCEĞİ OYUNCU KADROSU

 

Seçkin Özdemir / Barış Buka

Ağustos 1981 dünyaya gelen Seçkin Özdemir'in Sinoplu olduğu ifade edilirken. aynı zamanda dj'lik ve sunuculuk da yaptığı öğrenildi.

Yakışıklılığı ile ön plana çıkan Özdemir, geçtiğimiz haftalarda Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Pamir Marden karakterine hayat vermişti.

İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Özdemir üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde aldı. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"nde tiyatro eğitimi tamamladıktan sonra 2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle kariyerine adım atmıştı.

 

Nilay Deniz / Aslı Eğilmez

1993 Aydın doğumlu olan güzel oyuncu ilk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı proje ile kariyerinin başlangıcını yapmıştı. Ardından Hayata Beş Kala, Güneşi Beklerken ve Aşk Yeniden gibi projelerde yer alan Eğilmez, önümüzdeki günlerde Ateşböceği adlı TV dizinde Aslı karakterine hayat verecek.

Seda Güven (Leyla)

28 Ağustos 1984 Balıkesir doğumlu güzel oyuncu Marmara Üniversitesi Tekstil tasarım bölümü mezunudur. Ekmek Teknesi isimli diziyle oyunculuk hayatına giriş yapmıştır. Fatmagül'ün Suçu Ne, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. 1.68 boyunda ve 51 kiloda olan oyuncu Keremcem ile evlidir.

 

Çağrı Çıtanak

1990 Hatay doğumlu genç oyuncu Ülker Hanım Eller reklamlarıyla tanınmaya başlamıştır. 1.78 boyunda ve 74 kiloda olan oyuncu fit fiziğiyle de dikkatleri çekmektedir. Babam Sınıfta Kaldı, Benim İçin Üzülme, Kayıp Şehir, Suskunlar, Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Asi ve Tatlı İntikam gibi dizilerde rol almıştır.

Derya Alabora

19 Ağustos 1959 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Salkım Hanımın Taneleri, Masumiyet ve Adem'in Trenleri gibi ödüllü filmlerde rol bulmuştur. Küçük Hanımefendi, Çıplak Gerçek ve Acil Aşk Aranıyor gibi dizilerde rol almıştır.

 

Belma Canciğer

16 Aralık 1972 Bursa doğumlu oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Yahşi Cazibe dizisinde Makbule karakteriyle tanınmıştır.

Umut Yiğit Vanlı

4 Mayıs 1989 Adana doğumlu yakışıklı oyuncu 1.85 boyunda ve 80 kilodadır. Boğa burcu olan oyuncu Müjdar Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimini tamamlamıştır. Beyaz Gelincik, Annem, Acı Aşk ve O Hayat Benim gibi dizilerde rol bulmuştur.

Durul Bazan

20 Eylül 1972 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Türkler Çıldırmış Olmalı, G.D.O Karakedi, Eyvah Eyvah 3, Analı Oğullu ve Yedi Güzel Adam gibi projelerde yer almıştır.

 

Berkay Tulumbacı

8 Haziran 1991 Kıbrıs doğumlu oyuncu 1.78 boyunda ve 72 kilodadır. Sakarya Fırat ve Kara Ekmek dizilerinde yer almıştır.

 

Alicia Kapudağ

1990 doğumlu genç ve güzel oyuncu Eğlendirme Dairesi, Hayat Yokuşu, Cinayet ve Küçük Ağa gibi dizilerde rol almıştır.

Şebnem Dilligil

1 Ocak 1960 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Bölümünü tamamlamıştır. Geniş Aile, Kuzey Güney, Karadayı ve Yılanların Öcü gibi dizilerde rol almıştır.