26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Babam ve Ailesi 12. yeni bölüm fragmanı son bölüm Kanal D'de

Babam ve Ailesi son bölüm Kadir’e hiç beklemediği bir sürpriz yapıldı. Başrollerini Ayça Bingöl, Bülent İnal, Ceyda Düvenci ve Sercan Badur'un paylaştığı Babam ve Ailesi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte son bölüm ve yeni bölüm fragmanı izleme linki.

5 Aralık 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Babam ve Ailesi 12. yeni bölüm fragmanı son bölüm Kanal D'de

Babam ve Ailesi son bölüm yeni ve merak uyandırıcı gelişmelere sahne oldu. Açığa çıkan sırlar Kemal’in işine yaradı mı? Babam ve Ailesi son bölümün ardından gözler 12. yeni bölüm fragmanına çevrildi. Babam ve Ailesi 12. yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından merakla bekleniyor. İşte, Babam ve Ailesi 12. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme linki.

BABAM VE AİLESİ 12. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Kadir'i, yeni iş yerinde bir sürpriz beklemektedir. Hasret, Tarık'la yeniden karşılaşır. Tarık, Hasret'e iş teklif eder. Hasret, tam her şey yoluna giriyor diye düşünmeye başlamıştır ki kötü bir sürprizle karşılaşır. Üstelik yardımına hiç ummayacağı insanlar koşacaktır. Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister. Bu esnada Fadıl'la Macide'nin ortaklığı iyiden iyiye pekişir. Ahmet, kimsenin ummadığı sırlara ulaşır. Peki bu sırlar Kemal'in işine yarayacak mıdır?