26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bahtiyar Ölmez dizisinde olaylar bitmek bilmiyor

Bahtiyar Ölmez 16.yeni bölüm fragmanı izle ATV’de Bahtiyar Ölmez 15.son bölüm izleme linki!

26 Şubat 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Bahtiyar Ölmez dizisinde olaylar bitmek bilmiyor

Bahtiyar Ölmez 15. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen dizinin 14. Bölümünde bir hayli hareketli dakikalar yaşanmıştı. Bahtiyar ölmez 15. Bölüm fragmanında; Sırlar ortaya çıkıyor. “Rıfat aslında Rıfat Değil” Bahtiyar Ölmez kardeşini kurtarmak için, zor bir görevin üstesinden gelmeye çalışıyor.


Heyecanlı sahnelerin yer aldığı Bahtiyar Ölmez’in 15. Bölümü 24 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’de ATV’de.
Yapımcılığını Baba Yapım’ın üstlendiği Bahtiyar Ölmez’in yönetmenliği ise Cem Tabak’a ait. Bahtiyar Ölmez eğlenceli hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitlerken, başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Bahtiyar Ölmez dizisi’nin başrollerini; Oyunculuktaki başarısıyla göz dolduran Yetkin Dikinciler ve yetenekli ve güzel oyuncu Hande Subaşı paylaşıyor.

 

BAHTİYAR ÖLMEZ DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Bahtiyar Ölmez'in bu haftaki yeni bölümünde; Ben başka birinin hayatını yaşıyorum! Bahtiyar kardeşini kurtarmak için çok zorlu bir görevi yerine getirmelidir. Bu görev Rıfat Çakar'ın yerine geçtiğini aile üyelerine söylemektir. Öte yandan Aylin babasının katili olarak bildiği Bahtiyar'ın peşindedir. Niyeti Bahtiyar'ı bulup öldürmektir. Aylin Bahtiyar'ı ararken, Tahir'in garip halini görmüş ve ona üzüldüğü için annesi Handan'ı eve çağırmıştır. Handan'ın eve gelişi evdeki dengeleri değiştirecektir. Anıl ve Memduh, Caner'i aramaktadırlar. Caner'le ilgili buldukları ipucu onları bambaşka bir yere götürür. Bahtiyar kardeşini kurtarmak için çabalarken, kendini Aylin'in namlusunun ucunda bulur.