26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bizim Hikaye 25.bölüm damga vurdu

Esra ile Hikmet'in başına gelen olaylar Elibol ailesini korkutur. Filiz çareyi Esra ile kesin bir dille konuşmakta bulur. Esra'da bu konuşmadan sonra Hikmet'le olan ilişkisini bitirme kararı alır. Ancak Filiz Esra ile konuşmasa bile Esra Hikmetten ayrılacaktır çünkü Asım'dan hamile kalmıştır.

16 Mart 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bizim Hikaye 25.bölüm damga vurdu

Bizim Hikaye Dizisinin 24. Bölümünde Neler Oldu?

Filiz Barış'ı Hülya ile yakınlaşırken görüyor ve bu duruma sinirleniyor. Ancak sevindirici haber olanları geçici bir süre de olsa unutturuyor. Fikri ameliyattan sapasağlam çıkıyor. Babaları'nın iyileşmesi Elibol ailesini sevince boğuyor. Fikri  ölümün kıyısından döndüğü için kendini çok şanslı hissediyor ve keyfi yerine geliyor. Onun bu enteresan böbrek çalınma hikayesiyle ilgilenen bir muhabirle anlaşan Fikri para karşılığı onunla röportaj yapmayı kabul ediyor.

Barış ile Filiz arasındaki uzaklık giderek büyümeye başlıyor. Hülya bu durumu fırsat bilip Barış'a yanaşıyor. Barış ise Hülya ile yakınlaşarak hayatının en büyük hatasını yapıyor.

 

25. Bölüm özet

Esra ile Hikmet'in başına gelen olaylar Elibol ailesini korkutur. Filiz çareyi Esra ile kesin bir dille konuşmakta bulur. Esra'da bu konuşmadan sonra Hikmet'le olan ilişkisini bitirme kararı alır. Ancak Filiz Esra ile konuşmasa bile Esra Hikmetten ayrılacaktır çünkü Asım'dan hamile kalmıştır. Yeliz'in pis işlere bulaşması yüzünden Elibol ailesi tehlikededir.