8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Bodrum Masalı yeni 16. bölüm fragmanı son bölüm Kanal D'de

11 Aralık Pazar akşamı yayınlanması gereken Bodrum Masalı dizisi Beşiktaş'taki hain terör saldırısından dolayı bu hafta yayınlanmadı. 16. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizi önümüzdeki hafta ekranlarda olacak. Kanal D'nin pazar akşamları büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bodrum Masalı 15. son bölümüyle ekrana geldi. Son bölümde; Üniversite için İzmir’e giden Aslı, Ateş’ten uzak kalmamak için yeni yollar denerken, gizli hayranı Kuzey Işıkları’nın hâlâ peşinde olduğunu saklamak zorunda kalır. Kuzey Işıkları Aslı'ya annesinin nerede olduğunu bildiğini söylemekte, annesine ulaşmak isteyen Aslı da bundan dolayı Kuzey Işıkları'yla bağlantısını koparamamaktadır. Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanı, son bölüm izlemek linki ve diziyle ilgili merak ettikleriniz haberimizde.

12 Aralık 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Bodrum Masalı yeni 16. bölüm fragmanı son bölüm Kanal D'de
Kanal D'nin pazar akşamları yayınlanan ve sevilerek izlenen Bodrum Masalı dizisi ekrana gelen son bölümüyle büyük beğeni topladı. Aslı ile Ateş'in yakınlaşması artık aşka dönüştü. Faryalı, hayatını tümden değiştirecek bir karar aldı ve Bodrum'dan ayrılmak için hazırlıklara başladı. Bu durum Yıldız'ı çok üzdü fakat bunu dile getiremedi. İşte Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme linki...
 
Bodrum Masalı yeni bölüm 18 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de...
 
BODRUM MASALI SON BÖLÜM ÖZETİ
 
Aslı ile Ateş'in yakınlaşması giderek artıyor; Aslı sakladığı sırrı açıklamaya karar veriyor!
Yıldız’ın kutuyu yakmasıyla umutları yok olan Faryalı, hayatını tümden değiştirecek bir karar alır. Üniversite için İzmir’e giden Aslı, Ateş’ten uzak kalmamak için yeni yollar denerken, gizli hayranı Kuzey Işıkları’nın hâlâ peşinde olduğunu saklamak zorundadır. Üstelik Alara da bu işi bozmak için işe koyulur.
 
Gözde hem otel hem de Evren’le ilgili büyük planına Gönenç’i dahil eder, bir yandan da Faryalı ile Yıldız’ın arasındaki gerilime dahil olur. Kelebek ve Su yeni ilişkilerini Ateş’ten gizli yaşamaya başlar, önlerine başka engeller de çıkacaktır.



BODRUM MASALI 15. SON BÖLÜM KANAL D'DE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

 


 
BODRUM MASALI DİZİSİNİN KONUSU
 
Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir,  Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.
 
Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.
 
Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir. 
 
Yapım : TMC
Yapımcı : Erol Avcı
Yönetmen : Mehmet Ada Öztekin
Senaryo : Başar Başaran, Emre Özdür
Proje Tasarımı : Reaksiyon Film
Uygulayıcı Yapımcı : Engin Sarıal
Görüntü Yönetmeni : Sedat Yücel
2. Yönetmen : Nezaket Coşkun
Sanat Yönetmeni : Burhan Türk
Müzik : Hasan Özsüt - Işıl Özsüt