26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bu Şehir Arkandan Gelecek 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

ATV'nin yeni dizisi Bu Şehir Arkandan ilk bölümüyle ekrana geldi. Çarşamba akşamları ekrana gelecek dizinin yayınlanan ilk bölümü seyirciden tam not aldı.

9 Ocak 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Bu Şehir Arkandan Gelecek 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Başrollerinde Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un rol aldığı Bu Şehir Arkandan gelecek ilk bölümüyle atv'de ekrana geldi. 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bu Şehir Arkandan gelecek yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizden izleyebileceksiniz.
 

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI ATV'DE

 
BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK DİZİSİNE İZLEYİCİDEN TAM NOT
 
Bu Şehir Arkandan Gelecek, AB grubunda 6.59 izlenme oranı ve 15.29 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.
 
atv'nin bu seneki iddialı yeni yapımı Bu Şehir Arkandan Gelecek ilk bölümüyle izleyicilerine merhaba dedi. Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizinin başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun paylaşıyor. Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği dizide; Şili'den hareket eden yük gemisi Ali'yi (Kerem Bürsin) yıllar sonra İstanbul'a geri getirdi. Ali, uzak durduğu bu şehre ayak bastığı ilk gün hayatının aşkı Derin (Leyla Lidya Tuğutlu) ve geçmişinin sırlarıyla tanıştı. Bu Şehir Arkandan Gelecek bölüm etiketi #buşehir, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu!
 

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 1. BÖLÜM ATV'DE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...