8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Cennetin Gözyaşları 29.bölüm şoke etti

Cennetin Gözyaşları dizisinin 29. Bölüm fragmanında; Selim ve Cennet bir araya geliyor. Cennet sevdiği adama annesini bulduğunu söylüyor. Selim ise bu habere çok şaşırıyor. Arzu ise kızı Melisa ile büyük bir sorunun içinde buluyor kendini.

24 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Cennetin Gözyaşları 29.bölüm şoke etti

Cennetin Gözyaşları 28. Bölümünde Neler Oldu?

Melisa’nın oyunu hem kendisinin hem de Kaya’nın işine yaramıştı. Arzu bir kez daha Cennet’e kızı olduğunu söyleyememişti. Oysa ki hapisten çıkar çıkmaz bu gerçeği açıklamaya kararlıydı. Fakat daha fazla annelik duygusunu bastıramayarak Cennet’i karşısına alarak konuştu. Arzu tüm gerçekleri kızına açıkladığında Cennet şok oldu. Zaten kaçırılma olayının ardından psikolojisi çöken Cennet bu haberi alınca daha beter hale geldi. Uzun süre kimse ile görüşmeyerek Mukaddes’in şefkatli kollarına gitti. Fakat durumu öğrenen Kaya büyük tehditler savurarak Arzu’dan intikam alacağını söyledi. 

29. Bölümde neler oldu?

Selim ve Cennet bir araya geliyor. Cennet sevdiği adama annesini bulduğunu söylüyor. Selim ise bu habere çok şaşırıyor. Arzu ise kızı Melisa ile büyük bir sorunun içinde buluyor kendini. Yaşananlardan dolayı Cennet’in hiçbir suçu olmadığını söyleyen Arzu’ya kızı Melisa tepki gösteriyor. Artık bir karar vermesini ve kendisi ile Cennet arasında kesin olarak bir seçim yapmasını istiyor.