26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Çocuklar Duymasın Haluk ve Meltem yine tartışıyor

Çocuklar Duymasın 1. Bölüm izleyicileri tarafından coşkuyla karşılandı. Çocuklar Duymasın 2. Bölüm fragmanı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un yer aldığı dizi ekranlara geri dönüyor. “Eski dostlar buluşuyor, kahkaha kaldığı yerden devam ediyor” sloganıyla dönen dizi, Her Pazar Kanal D ekranlarında saat 20.00’da izleyicisi ile buluşacak. Dizinin ilk bölümünde Meltem, Gönül ve Tuna detoks yapmaya karar verir. Meltem, Haluk’un da detoks yapmasını isteyince birbirinden eğlenceli anlar yaşandı. Çocukla Duyması 2. Bölüm fragmanı ve Çocuklar Duymasın 1. Bölüm izleme linki haberimiz içerisinde sizlerle.

26 Temmuz 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Çocuklar Duymasın Haluk ve Meltem yine tartışıyor

Dizinin ilk bölümünde uzun bir süredir iş dünyasından ayrı kalmak isteyen Taş Fırın Haluk’a, Fıs Fıs İsmail’in şirketinde ihtiyaç vardı. Önemli bir proje için Haluk’un işe geri dönmesini isteyen İsmail Bey, Haluk’u ikna etmeye çalıştı. Haluk’un, bu zamana kadar hiç kimsenin sözleşme imzalatamadığı Bilinçli Osman’ı ikna etmesi gerekiyordu. Ancak bu iş göründüğü kadar kolay değildi. 

ÇOCUKLAR DUYMASIN 2. BÖLÜM FRAGMANI

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM ÖZETİ

Uzun bir süredir iş dünyasından ayrı kalmak isteyen Taş Fırın Haluk’a, Fıs Fıs İsmail’in şirketinde ihtiyaç vardır. Önemli bir proje için Haluk’un işe geri dönmesini isteyen İsmail Bey, Haluk’u ikna etmeye çalışır. Haluk’un, bu zamana kadar hiç kimsenin sözleşme imzalatamadığı Bilinçli Osman’ı ikna etmesi gerekmektedir. Ancak bu iş göründüğü kadar kolay değildir... Haluk’u çok zor günler bekler.
 

Meltem, Gönül ve Tuna detoks yapmaya karar verir. Meltem, Haluk’un da detoks yapmasını isteyince birbirinden eğlenceli anlar yaşanır. Tam bir TEOG annesi olan Gönül, Merve ve Orçun’u TEOG kampına alır. Sürekli test çözmesi gereken çocuklara internet yasaklanır.

Öte yandan Emine’nin başı, kayınvalidesi Kükrek Kadriye ile beladadır. Sosyal medyaya düşen Çaycı Hüseyin öldü haberleri ortalığı karıştırır. Gönül, bir eski dostlar yemeği organize eder. Bu yemeğe tüm eski dostlar davetlidir. Dekolte kafa Selçuk’un saç ektirip ektirmediği ve kendisinden yirmi beş yaş küçük genç sevgilisi büyük bir merak konusudur...