11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Çocuklar Duymasın yeni bölümü ekranlara geldi

Çocuklar Duymasın son bölümde Halukların şirketinde bir parti düzenlendi. Partinin konsepti de 70’lerdi. Haluk önce, bu partiye katılmak istemse de ısrarlara dayanamadı. Haluk, Meltem, Gönül, Tuna ve İsmail’in tüm dostlarının katıldığı parti çok eğlenceli geçti.

18 Eylül 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Çocuklar Duymasın yeni bölümü ekranlara geldi

Çocuklar Duymasın son bölümde Halukların şirketinde bir parti düzenlendi. Partinin konsepti de 70’lerdi. Haluk önce, bu partiye katılmak istemse de ısrarlara dayanamadı. Haluk, Meltem, Gönül, Tuna ve İsmail’in tüm dostlarının katıldığı parti çok eğlenceli geçti. Herkesin günlerce heyecanla hazırlandığı bu partide İsmail Bey aşık olduğu kadına evlenme teklif etti. Gece Mary hanımın söylediği şarkılarla daha da renklendi. Herkes 70’ler kostümlerini giydi, partide 70’lerin en güzel şarkıları çalındı. 

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM İZLE

 

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM ÖZETİ

Haluk’un Şirketinde 70’ler Partisi Düzenleniyor!

Haluk önce, bu partiye katılmak istemese de ısrarlara dayanamaz. Haluk, Meltem, Gönül, Tuna ve İsmail’in tüm dostlarının katılımıyla büyük ve renkli bir parti olur.

Herkes 70’ler kostümlerini giymiştir, partide 70’lerin en güzel şarkıları çalınır. Şirket 70’ler dekoruyla süslenir, görenler gözlerine inanamaz! Haluk, Meltem, Gönül ve Tuna’nın sürpriz dans gösterisi izleyenlerin ağzını açık bırakırken, Emine, Hatice ve Kadriye’nin dans gösterisi ise herkesi kahkahaya boğar.

Herkesin günlerce heyecanla hazırlandığı bu partide İsmail Bey aşık olduğu kadına evlenme teklif edecektir! Gece Mary hanımın söylediği şarkılarla daha da renklenir.