26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Çukur 4.bölümde baba oğul çekişmesi var

Çukur dün akşam buluştu. Çukur 4.bölüm için peş peşe 3 fragman yayınladı ve dizi severlerden tam puan almaya devam ediyor.

14 Kasım 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur 4.bölümde baba oğul çekişmesi var

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 4. Bölüm 3 fragman yayınlandı. Çukur dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicileri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.Oğlunu ailesine bağlılık konusunda uyaran İdris Koçovalı, bu konuda ağır ifadelerde bulunuyor. Babasının bu söylemlerde bulunmasının ardından duygusal yönü ağır basan Yamaç Koçovalı, Çukur 4. yeni bölüm fragmanında bu duruma el koyuyor. 

 

4.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sena’nın Yamaç’ın eşi olduğunu öğrenen İdris Koçovalı’nın tepkisinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Uzun süredir bilinci kapalı olarak yatan İdris’in gözlerini açması, Çukur’da yepyeni bir dönemi başlatır. Yamaç’ı evinde gören İdris’in tepkisi tahmin edildiğinden sert olur. Baba-oğul arasındaki büyük karşılaşma, Çukur’da tüm dengeleri alt üst edecektir. Sena ile tanışan İdris’in, onun Yamaç’ın eşi olduğunu öğrenmesi ise yeni bir fırtınanın habercisi olacaktır. Yamaç, sadece evdeki çalkantılı dönemle mücadele etmez, aynı zamanda aralarındaki haini bulmaya çalışır. Bu sırada Vartolu’nun, kendini Çukur’da kabul ettirmek için attığı adım ise herkesin tepkisini çeker. Yamaç’ın, Doğukan isimli şarkıcının tahsilat işiyle ilgilenmesi ise onu çok büyük bir tehlikenin tam kalbine sürükler.