26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Çukur 18.bölümde heyecan zirvedeydi

Selim Yamaç’a siper olarak feci şekilde yaralanıyor. Kurşunların hedefi olan Yamaç ise öfkeden ve üzüntüden deliye dönüyor.

27 Şubat 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur 18.bölümde heyecan zirvedeydi

Çukur Dizisi’nin 17. Bölümünde Neler Oldu?

Karizmatik ve esrarengiz Komiser Emrah’ın bir anda Çukur’a gelmesi Çukur’da işleri daha da karmaşık hale getirmeye başlamıştı. Hali, tavırları ve korkusuzca  Yamaç’a karşı sarf ettiği sözler Yamaç’ın çok sinirlenmesine sebep olmuştu. İdris’ten Komiser Emrah’ı araştırmasını isteyen Yamaç, onun oldukça nüfuzlu ve güçlü bir polis olduğunu öğreniyor. 

ÇUKUR DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!



Çukur 18. Bölüm özet

Çukur 18. Bölüm Fragmanı izleyenlerde şok etkisi yarattı. Merakla beklenen dizinin bu haftaki bölümünde, Selim Yamaç’a siper olarak feci şekilde yaralanıyor. Kurşunların hedefi olan Yamaç ise öfkeden ve üzüntüden deliye dönüyor. Komiser Emrah’ın Çukur’da olması yaşanan huzursuzluğu giderek arttırıyor.
 

Koçovalıların yeni düşmanı olan Komiser Emrah’ın kim olduğunu araştırmaya başlayan Yamaç, onun Sena’nın Ağabey’i olduğunu öğrenebilecek mi? Öte yandan büyük sır ortaya çıkıyor. Paşa’nın hastanede İdris’e söylediği “Vartolu Saadettin Senin Oğlun” sözleri ise İdris’i şok ediyor.