26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Dayan Yüreğim yeni bölümde Elvan saldırıdan zor kurtuluyor

Dayan Yüreğim son bölüm FOX TV'de yayınlandı. Her bölümü yeni gelişmelere sahne olan Dayan Yüreğim dizisinin son bölümünde, Elvan, kayınbiraderi Remzi’nin bıçaklı saldırısından kılpayı kurtulur.

6 Mart 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Dayan Yüreğim son bölüm yine heyecan dolu sahnelerle ekrana geldi. FOX TV'nin cuma akşamları yayınlanan yeni dizisi Dayan Yüreğim son bölümde, Elvan, kayınbiraderi Remzi’nin bıçaklı saldırısından kılpayı kurtulur.  Başrollerinde Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz, Berk Atan, Ege Aydan gibi isimlerin oynadığı, 3 Mart 2017 Cuma akşamı ekrana gelecek olan Dayan Yüreğim 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen dizinin 5. bölüm fragmanı.
 

DAYAN YÜREĞİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elvan, kayınbiraderi Remzi’nin bıçaklı saldırısından kılpayı kurtulur. Elvan oğlu Selim’i almak için Remzi’nin evine gider ve bir kez daha karşı karşıya gelirler. Remzi, Selim’i vermemek için direnince tartışma karakolda biter. Remzi’nin geleceği, Elvan’ın vereceği karara bağlıdır.
 

DAYAN YÜREĞİM SON BÖLÜM FOX TV

 
Aysun’la mutsuz evliliğini daha fazla sürdürmek istemeyen Av. Fuat, boşanma kararı alır. Fuat bir yandan kendi hayatındaki problemlerle uğraşırken diğer yandan Elvan’a destek olmanın yollarını aramaktadır. Ama artık bu çok zordur çünkü Elvan, Fuat’ın iyi niyetli de olsa, yalanını öğrenmiştir.
 
Elvan’ın kızı Seray, kardeşinin sakat kalmasına neden olduğunu bilmediği Atıf’a aşık olur. Atıf’ın anne ve babası İnci ve Ekrem, Atıf’a belli etmeden bu ilişkiyi bir an evvel sonlandırmak isterken, Atıf’ın kendilerini duyduğundan haberleri yoktur. Öte yandan Seray’ın kuzeni Rıfat’ın gözü de her an Seray’ın üzerindedir. Kafede, Atıf ile Seray’ın yakınlaştığı bir anda kapı açılır ve içeri Rıfat girer…