10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Dip dizisi oyuncu kadrosu hikayesi Dip ne zaman

Dip dizisi ne zaman başlıyor PUHU TV Dip dizisi oyuncu kadrosu konusu merak ediliyor. Sorularının yanıtları merak ediliyor. Dip dizisi için heyecan dorukta! ! PUHU TV’nin merakla beklenilen Dip dizisi için geri sayım başladı. 'Dip' dizisi Puhu TV'de Mart ayında izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrolünü İlker Kaleli ve Neslihan Atagül paylaşacak. Poyraz Karayel’in ardından adı bir çok dizi ile anılan İlker Kaleli‘nin yeni projesi belli oldu. Geçtiğimiz aylarda digital projede yer alacağı belli olan başarılı oyuncunun başrolünde yer alacağı dizinin kod adı ”Dip” olarak netlik kazandı.

20 Şubat 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Dip dizisi oyuncu kadrosu hikayesi Dip ne zaman

Dip dizisi ne zaman başlıyor PUHU TV Dip dizisi oyuncu kadrosu konusu nedir merak ediliyor. Dip dizisi başrol oyuncularında başarılı iki isim var. Neslihan Atagül ile İlker Kaleli, internette yayınlanacak olan dizi 'Dip'te bir araya geldi. Senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun üstlendiği diziden ilk kareler önceki gün basına yansıdı. Mart ayında yayınlanacak dizide Kaleli, emniyetle ortak çalışan intihar ara bulucusu psikiyatristi, Atagül ise gizemli bir bilim kadınını canlandıracak.. İlker Kaleli, İntihar teşebbüsünde bulunanları vazgeçiren, işinde oldukça başarılı, olay yerine motosikletle giden Avrupai bir intihar ara bulucusu Sahir'i canlandırıyor. 

 

 

İlker Kaleli ve Neslihan Atagül'ün başrolünü paylaştığı, 'Dip' dizisi Mart ayında Puhu TV'de izleyicisiyle buluşacak.

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı projenin ilk görselleri yayınlandı. İlker Kaleli ve Neslihan Atagül'ü bir araya getiren ''Dip''; konusu ve oyuncu kadrosuyla merak uyandırdı.

 

DİP DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan dizi, İstanbul Emniyeti'yle ortak çalışan bir intihar ara bulucusu psikiyatrist olan Sahir ile gizemli bir bilim kadını olan Bilge'nin hikayesini anlatıyor.

İstanbul Emniyet'e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan İlker Kaleli'nin canlandırdığı Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Neslihan Atagül'ün canlandırdığı Bilge'yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge'yle tanıştığı andan itibaren Sahir'in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır. İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.

Dizide psikologu canlandıran İlker Kaleli rolünün hakkını verebilmek için 2 ay boyunca Nişantaşı'ndaki bir psikolojik danışmanlık merkezine gidip uzmanlarla çalışmış.

 

DİP DİZİSİ İLK TANITIM

 

 

Dip Oyuncuları

İlker Kaleli (Sahir);

5 Mart 1984 İstanbul doğumlu olan oyuncu balık burcudur. 1.77 boyunda olmakla birlikte 67 kiloda fit fiziğiyle dikkatleri çekmektedir. Göz rengi farkılı olarak ela'dır. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünde eğitimini tamamlamıştır. İlk olarak 16 yaşında Coca Cola reklamıyla reklam yüzü olmuş ve ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Londra'da bir süre müzikle uğraşmıış Türkiye'den gelen Son dizisi teklifi üzerine oyuncu olmaya karar vermiştir. Kayıp Şehir dizisinde Gökçe Bahadır'la başrolleri paylaşmıştır. poyraz Karakyel dizisinde ekranların vazgeçilmez ismi haline gelmiştir. Sevgilisi kim sorusuna gelirsek, Poyraz Karayel'de rol arkadaşı olan Burçin Terzioğlu'dur.

 

Neslihan Atagül (Bilge);

20 Ağustos 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Erberk Akansı'na kayıtlı olarak çalışmaktadır. Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Yaprak Dökümü'nde Deniz karakteriyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. 2016 yılında Kadir Doğulu ile evlenmiştir. Kalbim Seni Seçti, Hayat Devam Ediyor, Fatih Harbiye ve Kara Sevda gibi yapımlarda rol almıştır.

 

Erdal Beşikçioğlu;

5 Ocak 1970 Ankara doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Adı Efsane dizisinde rol alan deneyimli oyuncu daha önceden 46 Yok Olan, Kod Adı Reaksiyon, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Es Es, Köprü ve Seni Çok Özledim’in kadrosunda yer almıştır.

 

Olgun Toker;

12 Mart 1988 Mersin doğumlu oyuncu eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde almıştır. En son Hayat Sırları’nda rol alan başarılı oyuncu daha önceden Hayat Şarkısı, Şeref Meselesi, Benim Adım Gültepe, Son ve Karadayı’nın kadrosunda yer almıştır.

 

Berrak Tüzünataç

 

2 Kasım 1984 Yalova doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Elveda Rumeli, Ezel, Son, Muhteşem Yüzyıl ve Filinta gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Fi Çi Pi dizisinde yer bulmuştur.

 

Bülent Emin Yarar

 

 

1 ocak 1961 yılında Ankara'da hayata gözlerini açan başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. 5 sezon kadar Arka Sıradakiler dizisinde rol oynayan oyuncu Kemal Hoca karakteriyle tanınmıştır. Zincirbozan, Güneşin Oğlu, Öğretmen Kemal, Kalbim 4 Mevsim, 20 Dakika, Yunus Emre Aşıkın Sesi ve Geçmiş gibi yapımlarda rol almıştır.