26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul dizisinde kritik sahne

Diriliş Ertuğrul 98. son bölümünden sonra Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadığı izleyiciyi tarafından araştırılmaya başlandı.

8 Aralık 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul 88.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 99.yeni bölüm fragman tanıtımı neden yayınlanmadı sorusunun yanıtı araştırılıyor.  Gerilim aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul son bölümünde Turgut Alp ve Aslıhan hatunum zehirlenmesi izleyenleri adeta şoke etti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 99.BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 99.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dört sezondur TRT1 ekranlarında ilgiyle izlenen ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Diriliş Ertuğrul dizisi 99.yeni bölüm fragmanı yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi.
 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi? Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?