27 Nisan 2024 Cumartesi / 18 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul dizisi 134.son bölüm yayınlandı

Trt1’de dün akşam Diriliş Ertuğrul dizisi 134.son bölüm ile ekrana geldi.

7 Şubat 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Diriliş Ertuğrul dizisi 134.son bölüm yayınlandı

Trt1’de dün akşam Diriliş Ertuğrul dizisi 134.son bölüm ile ekrana geldi. Hemen ardından Diriliş Ertuğrul 135.yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Dizinin son bölümünde Moğol komutanı Alınacak ile başı dertte olan Ertuğrul, yeni bölümde Osman’ı ellerinden nasıl kurtaracağı merak konusu oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Diriliş Ertuğrul 135.yeni bölüm fragmanı görüntüleri ve 134.son bölüm izleme linki haberimizde.


ALI SAVAÇI DİZİDEN AYRILDI!

Ali Savaşçı(Emir Bahattin)

Ali Savaşçı 1973 yılında doğmuştur ve 45 yaşındadır. İlk olarak Yedi Numara dizisi ile ekranlarda yer almaya başlamıştır. Ali Savaşçı son olarak Muhteşem Yüzyıl Köşem dizisinde Tahir ağa olarak ekranlarda yer almıştır.

Emir Bahattin Moğolların Selçukluları yönetmesi için atadığı piyonlarından biridir.


Diriliş Ertuğrul 134.bölüm fragmanı günler öncesinde ekrana geldi. Moğulluların verilerini veremeyen Bahaeddin moğullular tarafından acımasızca öldürülmüştü.Dragos Ertuğrul a zehir içireyim derken yanlışlıkla içinde zehir olan şerbeti beybolat bey içti acaba beybolat ölecek mi? Tüm soruların yanıtları haberimizde.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM - TRT1 CANLI İZLE

Diriliş Ertuğrul 134.son bölümünde vergilerini alamayan moğullular kayı obasına gider ve tüm oba halkının büyük bir bölümünü acımasızca kılıçtan geçirir. Hülagühan Ertuğrul un ailesine zarar vericekmidir oğulların da hangisi ölecek? Diriliş Ertuğrul un 135 bölüm fragmanı yayın da mı? Sabırsızlıkla beklenen yeni bölüm fragmanın da neler yaşanacak. Diriliş Ertuğrulla ilgili en güncel konular  ve fragmanlara  haberimizden ulaşabilirsiniz.