27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul 89. bölüm bu hafta yayınlanmayacak

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez gibi isimlerin olduğu Diriliş Ertuğrul TRT ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.TRT’nin iddialı yapımlarından biri olan dizi, konusu ve oyuncuların performansı ile oldukça beğeniliyor.

27 Mayıs 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Diriliş Ertuğrul 89. bölüm bu hafta yayınlanmayacak

TRT’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul konusu, efektleri ve oyuncuların ustalığı ile kendinden söz ettiriyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez gibi isimlerin olduğu Diriliş Ertuğrul TRT ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NEDEN YAYINLANMIYOR

Sevilen dizi UEFA Avrupa Ligi Finali Ajax - Manchester United maçı nedeniyle 23 Mayıs tarihinde yayınlanmayacak. Kupa finali ile aynı gün olması sebebiyle Diriliş Ertuğrul 89.bölümü 31 Mayıs çarşamba günü seyirci ile buluşacak. Dizinin fragmanı ise önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır.

Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?