26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul dizisinde bu sezon hangi oyuncular var?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon heyecanla beklenirken kadroya yeni katılan isimler açıklandı.

14 Ekim 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Diriliş Ertuğrul dizisinde bu sezon hangi oyuncular var?

Diriliş Ertuğrul, 4. sezonu ile kaldığı yerden devam edecek. ''Ertuğrul Bey ölecek mi'' sorusu da yeni bölümü ile cevabını bulacak. Ertuğrul Bey, dizinin yayınlanan son bölümünde kurulan hain pusuda kılıç darbeleri ile kanlar içinde yerde kalmıştı. Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul dizisinin çekimlerine ilişkin açıklama yaptı.


 
Tatile devam ettiklerini söyleyen dizinin başrol oyuncusu Düzyatan, çekimlerin henüz başlamadığını kaydetti.
Sosyal medya hesaplarına her gün binlerce yorum atan dizinin hayranları, 4. sezonunun eylül ayında başlaması konusunda ısrarcı. Henüz yapımcı şirketten konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un 4.sezonunda da 25 Ekim 2017 tarihi itibariyle seyircisiyle buluşması bekleniyor.
 
Zaman zaman diziden çıktı haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen Düzyatan,''Bu haberlerin bizimle alakası yok.Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim" dedi.

Diriliş Ertuğrul 92. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezon ilk bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından takipçileri yeni sezonun yayınlanacağı tarihi araştırmaya başladı. Çekimlerinde büyük zorluklarla karşılanan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama dizininin Ekim ayı içerisinde yayına başlayacağı bilgisi paylaşılmıştı. TRT 1 yayın akışında bu akşam yer almayan Diriliş Ertuğrul'un önümüzdeki haftalar içerisinde yeni sezonu ile ekrana gelmesi bekleniyor.



DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir.

Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olmuştur. Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikmiştir. Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görmüştür.

Orhan Kılıç, Diriliş Ertuğrul 4. yeni sezon kadrosuna katıldı. Dizinin senaristi ve yapım ortağı Mehmet Bozdağ, oyuncunun dizide 'Aksakallıların adamı' görevini yapacağını söyledi. Eşi ve oğluyla birlikte bir yıl önce doğup büyüdüğü Berlin'e yerleşen oyuncu Orhan Kılıç, yeni sezonu 25 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak olan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde 'Atsız Bey' olarak rol alacak. Orhan Kılıç ile birlikte diziye diğer katılan isimler
Aslıhan Güner, Gürbey İleri. Peki Orhan Kılıç kimdir?

ORHAN KILIÇ KİMDİR?

Orhan Kılıç, 19 Ekim 1974 tarihinde Almanya’da doğdu. Gülhanım ve Ahmet Kılıç'ın en küçük çocuğu olan sanatçı, aynı zamanda Almanya vatandaşıdır. Berlin Yüksek Sanatlar Akademisi oyunculuk bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Türkiye’ye gelmeden önce Almanya’da Stendal Şehir Tiyatrosu’nda iki yıl oyunculuk yaptı ve çeşitli tv dizilerinde rol aldı. Rol aldığı ilk tiyatro oyunuyla en iyi erkek oyuncu ödülü kazanmış. Almanyada doğup büyümüş ve birkaç yıl önce tatil için Türkiye’ye geldiğinde tesadüfen oyunculuğa başlamıştır.

Orhan Kılıç, “Sağır oda” dizisinde Aras Dağlı karekterini başarıyla oynadı.

Orhan Kılıç, muhabir Sema Eren ile 12 Şubat 2010 tarihinde evlendi.

Oynadığı Diziler:

2011 – Zehirli Sarmaşık
2009 – Aşk Bir Hayal
2008 – Derdest (Mehmet Kandemir)
2008 – Dalgakıran
2007 – Elveda Rumeli (Arnavut Mehmet)
2006 – 29-30 (Tayga)
2006 – Sağır Oda (Aras Dağlı)
2005 – Güz Yangını (Sefa)