26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul'da gelecek hafta neler olacak?

Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul son bölüm nefes kesti. TRT 1’in sevilen tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümde, Helena’nın desteğiyle zindandan kurtulan Bamsı büyük yara aldı. Abisi Aliyar’a karşı duran Aslıhan ise gerçeklerle yüzleşti.

16 Mart 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:

TRT 1’in reyting rekorları kıran tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul son bölüm merak uyandıran sahnelerle izlendi. Diriliş Ertuğrul son bölüm sosyal medyada yine çok olumlu övgüler aldı. Diriliş Ertuğrul son bölüm ardından gözler Diriliş Ertuğrul 81. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Dizinin son bölümünde, Helena’nın desteğiyle zindandan kurtulan Bamsı büyük yara aldı. Abisi Aliyar’a karşı duran Aslıhan ise gerçeklerle yüzleşti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 81. YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

 

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Batuhan’ı kullanarak, Aslıhan’ın yerini bulan Vasilius, Saadettin Köpek’in desteğini alarak Hanlı Pazarı elde etmek istemiştir. Askerlerinin Aslıhan’ı getireceği rahatlığıyla mağrur halde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius, orada hiç aklına gelmeyen bir durumla karşılaşmıştır. Ertuğrul ve Saadettin Köpek birleşmiş, Aslıhan Ertuğrul’un alpları tarafından kurtarılarak Hanlı Pazar’a getirilmiştir. Bu hali gören Vasilius büyük bir şok yaşamıştır. Şimdi yaptığı bütün hain planları gün yüzüne çıkan Vasilius ne yapacaktır? Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in elinden kurtulabilecek midir? 

 

 

 

Diğer yandan Helena’nın desteğiyle zindandan kurtulan Bamsı, Vasilius’un oyunuyla barbar askerlerin saldırısına uğramıştır. Aklı Helena’da olan Bamsı zafiyet göstermiş yara almıştır. Şimdi büyük bir zorluk içindedir. Acaba kurtulabilecek midir? Bugüne kadar abisi Aliyar’a karşı duran Aslıhan, öğrendiği gerçeklerden sonra abisine karşı nasıl bir tavır içine girecektir. Halime ve Hayme ile ilişkileri ne yönde olacaktır?

ARAPÇA DİRİLİŞ ERTUĞRUL REKOR KIRIYOR

TRT 1 ekranlarında üç sezondur reyting rekorları kıran "Diriliş Ertuğrul" dizisinin Arapça'ya tercüme edilen bölümleri internette yaklaşık 200 milyon kez izlendi.

Alt yazılı ve dublajlı versiyonlarıyla başta Suudi Arabistan, Kuveyt, Mısır ve Katar olmak üzere birçok Arap ülkesinde takip edilen dizi özellikle gençler arasında büyük ilgi görüyor. 

 

 

 

ARAPLAR ARASINDA EN POPÜLER DİZİ

Arap dünyasını etkisi altına alan dizide sık sık duyulan "Kardaş, eyvallah" gibi kelimeler, bazı Arap izleyiciler tarafından günlük konuşmalarında kullanılırken, çok sayıda genç de sosyal medya hesaplarında Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin fotoğraflarını paylaşıyor. Ayrıca her yeni bölümün ardından Arap izleyiciler sosyal medyada diziyle ilgili paylaşımlarda bulunuyor.