10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Erkenci Kuş dizisinde neler oldu?

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Erkenci Kuş 24.son bölümünde Aylin, Sanem ve Can’ın yakın oldukları fotoğrafları basına sızdırır.

16 Aralık 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Erkenci Kuş dizisinde neler oldu?

Erkenci Kuş 24.son bölümünde Aylin, Sanem ve Can’ın yakın oldukları fotoğrafları basına sızdırır. Ertesi gün çıkan aşk haberleriyle bütün ajans çalkalanmaktadır. Sanem bunu öğrenince panikler, ailesinden bu haberi gizlemeye çalışsa da Mevkıbe ve Nihat çoktan haberi duymuştur.

 

STAR TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

ERKENCİ KUŞ 24.BÖLÜM ÖZETİ

Aylin’in hain planı Sanem ve Can’ın aralarını bozacak mı?

Erkenci Kuş dizisinde Aylin, Sanem ve Can’ın yakın oldukları fotoğrafları basına sızdırır. Ertesi gün çıkan aşk haberleriyle bütün ajans çalkalanmaktadır. Sanem bunu öğrenince panikler, ailesinden bu haberi gizlemeye çalışsa da Mevkıbe ve Nihat çoktan haberi duymuştur. Bunun üzerine Sanem ilişkisi daha fazla yıpranmasın diye ajanstan ayrılmaya karar verir. Fakat Can buna asla izin vermez ve Sanem’in ondan beklemediği bir ciddiyetle ilişkisine sahip çıkar. Aylin’in Sanem ve Can’ın aralarını bozmak için hazırladığı bu plan, onların ilişkilerine nasıl etki edecektir?

ERKENCİ KUŞ 23.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem ve Can ilişkisi ortaya çıkacak mı?

Erkenci Kuş dizisi son bölümünde Can’la tekrar sevgili olan Sanem ilişkilerini, ailesine söyleyene kadar gizli yaşamak ister. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir yandan mahallede, bir yandan ajansta çıkan dedikodular onları zor durumda bırakır ve Sanem ailesine yalan söylemek zorunda kalır. Bu yalanı fırsat bilen Aylin harekete geçer ve hain planlarına başlar.