26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gerilim devam ediyor

Hızır ve Ünal iş birliğine devam ediyor. Hızır adamları ile toplantı yaptığı zaman Ceylan’ın iş birliğine katılıp üstüne düşen görevi sorunsuz yapması gerektiğini söylüyor.

15 Mart 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gerilim devam ediyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nefes kesen bir bölüm ile geçtiğimiz günlerde ekrana geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gerilim devam ediyor

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 94.BÖLÜM ÖZETİ

Hızır ve Ünal iş birliğine devam ediyor. Hızır adamları ile toplantı yaptığı zaman Ceylan’ın iş birliğine katılıp üstüne düşen görevi sorunsuz yapması gerektiğini söylüyor. Eğer Ceylan yakalanır veya kimliği ifşa olursa; hem Ünal hem de Hızır için tehlikeli bir durum ortaya çıkacak.



Diğer yandan Selda verilen görevi tamamlamak için Hızır’ın peşine düşüyor. Selda’nın adamlarından olan biri ise Yaşar tarafından yakalanıyor. Yaşar adamı izbe bir depoya götürerek sorguya alıyor. Selda’nın adamı başta konuşmuyor. Fakat Yaşar onu öldürmekle tehdit edince adam tüm gerçekleri söylemeye başlıyor.  Adamın dediğin göre Selda iyi eğitilmiş tetikçilerden biri. En başından beri Hızır’ı öldürmesi için özel olarak yetiştirilmiş. Bu yüzden görevi Hızır’ı öldürmek . Bunun duyan Yaşar bir anda Hızır’ın tehlikede olabileceğini düşünerek ‘’ Hızır Nerede ? ‘’ diye soruyor. O sırada evinde bulunan Hızır’ın arkasından bir silüetin geldiği görülüyor. Elinde silahla Hızır’ı bitirmek için gelen Selda tetiği çekip Hızır’ın kafasına dayıyor. O anlarda neler olduğu bilinmiyor. Fakat Alp Arslan eve geldiğinde evlerinden bir cesedin sağlık personeli tarafından çıkarıldığını görüyor. Hızır gerçekten vuruldu mu? Sağlık personelinin taşıdığı ceset kimin? Tüm bu soruların cevaplarının

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 93.BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın son bölümünde ; Hızır ve Ünal Kaplan, ortak düşmanlarını ortaya çıkarmak için birlikte hareket etmeye başlamıştı. Bu iş birliğine Ceylan da dahil olmuştu. Bunun üzerine düşman olan Güneş'i bularak büyük başarı elde ettiler. Fakat iş birliğinden haberi olan Selda durumu babasına haber verdi. Bunun üzerine Hızır’ın bitirmek için düğmeye bastılar. Selda aileye sızarak Çakırbeylileri içerden bitirme görevi için harekete geçti.

Hızır ise  Güneş'in mekanına baskın yapmak için el koydukları tırın içine saklanan Alparslan’ı göndermeyi planlamıştı. Daha sonra aldıkları istihbaratta tırın götürüldüğü yerin bir depodan daha fazlası olduğunu öğrendiler. Bunun üzerine Çakırbeyliler önlem aldılar. Selda babası Ekrem’e herkesin Şahin Ağa'nın mekanında toplanacağı bilgisini verdi. Bu bilgiyi alan Ekrem vakit kaybetmeden büyük bir pusu kurdu.