8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan yeni bölüm fragmanında Hızır Ali gerçeği!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazyayınlananyeni bölümfragmanıyla izleyenleri yine ekran başına toplayacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen aksiyon dolu dizisi Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde oldukça heyecanlı sahneler yaşanacak. Yeni bölümde pek de iyi bir sicili olmayan Hızır Ali'nin Çakırbeyli ailesine katıldıktan sonra kendine nasıl bir yol seçeceği iyice merak konusu olmaya başlar. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanıyla sizlerle.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı sürprizlerle birlikte geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı için merakı arttırmıştı. 50. yeni bölüm fragmanıda sürprizleriyle birlikte geldi. Ceylan'ın oğlum diye tanıttığı Hızır Ali, hızlı bir giriş yaptı ve Meryem ve Hızır'ın elini öperek aile ilk girişi gerçekleştirdi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu hafta ekranlara gelmeden önce yayınladığı bölüm tanıtımı ile adından söz ettirdi. Dizinin son bölümünde Hızır, Özkan'ın yeğenini öldürme planı hazırlamış fakat bundan kardeşleri hariç başka kimseye bahsetmemişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında da bu planın etkileri sürerken, en önemli konulardan biri Ceylan'ın sır gibi sakladığı oğlu Hızır Ali'nin ortaya çıkması oldu.

Hızır Ali oldukça sempatik bir giriş yaparak Meryem'in elini öpüyor ve bu anlarda 'öpeyim Meryem anne' diyerek tepkileri azaltıyordu. Hızır yaşadığı şok son bölümde her halinden hissedilirken, devam eden sahnelerde neler yaşanacağı merak konusu.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Ceylan yıllarca sakladığı sırrını Çakırbeyli ailesiyle paylaşmıştır. Hızır Ali'yi ailenin kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır. Her gün yeni bir sorunla başa çıkmak zorunda kalan Meryem bu kez yuvasının yıkılacağından endişe etmektedir. Pek de iyi bir sicili olmayan Hızır Ali'nin Çakırbeyli ailesine katıldıktan sonra kendine nasıl bir yol seçeceği de merak konusudur... Bunca sorunun arasında Zeyno için kendi derdinden önemlisi yoktur. Gözünü karartır ve çok büyük bir hata yapmanın eşiğine gelir. Köşeye sıkışan Özkan yeni planlarını devreye sokmak için kolları sıvar. Bu sırada Ünal da Özer ve Özkan üzerinden devletle pazarlığa oturacaktır. Gülmezler çetesinin eylemlerinden bunalan Hızır eylemlerini hızlandırma kararı alır fakat Salih Gülmez, Hızır'ı bitirmek için çoktan harekete geçmiştir bile.