27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Familya 2. bölüm fragmanı yayınlandı - Affedilmeyen baba!

Familya Fox TV ekranlarından merhaba dedi. İlk bölümü büyük ilgi göern Familya’nın hikayesi çok sevildi. Zengin oyuncu kadrosuna sahip olan dizide Yaşar Beyoğlu’nun ailesini bir araya getirme çabası izleyenleri gülümsetti. Familya’da affedilmeyen baba olan Yaşar’ın hikayesi merakla bekleniyor. Familya’nın yeni bölüm fragmanı ise ilk bölümün ardından yayınlandı.

21 Eylül 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Familya 2. bölüm fragmanı yayınlandı - Affedilmeyen baba!

Familya ilk bölümü ile ekrana geldi ve izleyiciden tam not aldı. Yaşar Beyoğlu ve ailesinin hikayesinin anlatıldığı dizi izleyenleri güldürse de yer yer hüzünlendirdi.

 

Kanser olduktan sonra ailesi ile son bir sayfası olsun isteyen Yaşar, ailesinin kendisini affetmesini dilemektedir. Bu yüzden bir şans istese de çocuklarının bir şans vermesi pek mümkün görünmemektedir.

 

Familyayı bir araya getirmenin yollarını arayan Yaşar’ın aklına damadı gelir. Para düşkünü damadına mirasın gittiğini söylerse tüm aileyi bir araya getirecektir. Yaşar bu oyunu yapar ve gerçekten familya bir araya gelir. Yaşar Beyoğlu çocukları ve ailenin kalbini yeniden kazanmanın yollarını arar.

 

Zengin oyuncu kadrosuyla çok beğenilen Familya’nın ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. Çocukların kalbini yeniden kazanmak isteyen Yaşar Beyoğlu için işler çok zordur. Hiçbir çocuğuna derdini anlatamayan Yaşar’ı belki dinleyen birileri olur.

 

FAMİLYA 2. BÖLÜM FRAGMANI