11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Familya'nın 3. bölüm fragmanı yayınlandı - Yaşar Beyoğlu familyasını toplayabilecek mi?

FOX TV'nin yeni dizisi Familya dün akşam 2. son bölümü ile ekrandaydı. Salı akşamı aile komedisi izlemek isteyenler için güzel bir tercih olan Familya’nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Familya 3. bölümde işler daha da karışacak. Yaşar Beyoğlu familyasını toplayabilecek mi?

28 Eylül 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Familya'nın 3. bölüm fragmanı yayınlandı - Yaşar Beyoğlu familyasını toplayabilecek mi?

Familya’nın ilk iki bölümü çok sevildi. Yaşar Beyoğlu’nun aileyi yeniden toparlayıp onlarla barışma çabası izleyiciyi ekrana kilitledi. Familya’nın her bir bireyi kasabaya gelirken son bölümde Ateş ‘de geldi ve herkesi şaşırttı. Aile bir araya gelse de bu Yaşar Beyoğlu’nun istediği şekilde olmamıştır. Kardeşler bir arada olmaktan mutluluk duysalar da Familya’nın babasını affedemezler.

 

Yaşar Beyoğlu çocuklarının kalbini kazanmak ve kendilerini affettirmek için yeni planlar hazırlar. Bunun yanında Casim toprak davasına Yaşar’ın peşindedir ancak yaşanan tuhaflıklardan da haberdardır.Çocukların taşıdığı kızgınlığın ve giderek daralan zamanının aksine, Yaşar Beyoğlu'nun umudu tükenmemektedir. Fakat suların durulduğunu sandığı an, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.