26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümde, Fazilet hayallerinden geri adım atmıyor

Fazilet Hanım ve Kızları 2. yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Fazilet Hanım ve Kızları'nda, yarışmayla ilgili büyük hayal kırıklığı yaşayan Fazilet, her şeye rağmen hayallerinden geri adım atmaz.

1 Nisan 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümde, Fazilet hayallerinden geri adım atmıyor

Fazilet Hanım ve Kızları 2. yeni bölümü bu akşam Star TV’de ekrana gelecek.Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümde, yarışmayla ilgili büyük hayal kırıklığı yaşayan Fazilet, her şeye rağmen hayallerinden geri adım atmaz.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI İLK BÖLÜM ÖZETİ

 

Her anne evlatları için en iyisini ister. Fazilet Hanım da istedi... Fazilet’in sefaletten ihtişamlı Egemen Yalısı’na girişinin öyküsü çok konuşulacak...

Fazilet Hanım (Nazan Kesal), dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış heveslerle geçmiş olan Fazilet, herkes gibi daha iyi bir hayatın peşindedir. Bu uğurdaki tek yatırımı ise “altın bileziği güzelliği’’ dediği küçük kızı Ece’dir (Afra Saraçoğlu). 

Sert bir mizaca ve güzelliği yücelten annesine inat, erkeksi tavırlara sahip büyük kızı Hazan (Deniz Baysal) ise, babasının ölümünden beri yıldızının barışmadığı annesinin karşısındaki en büyük engeldir. 

 

FAZİLET HANIM VE KIZLARI İLK BÖLÜM STAR TV