5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Fi dizisi nasıl izlenir?

Çi son.bölüm izleyicisini heyecanlandırmıştı. Duru’nun Afife Jale karakterini canlandırması sosyal medyada büyük beğeni topladı. Fi dizisi izleyicisini şaşırtmaya kaldığı yerden devam ediyor.

8 Aralık 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Fi dizisi nasıl izlenir?

Fi Çi 5.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı fakat yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içerisinde yerini alacaktır. Çi 4.bölüm fragmanları yayına girdi. Özge’nin değişimi Sadık Murat Kolhan tarafından şaşkınlıkla karşılanır. bölümde tam puan almayı başarıyor. 

 

 

Fİ Çİ DİZİSİ YAYIN GÜNÜ VE SAATİ DEĞİŞTİ Mİ?

Fi yeni sezon Çi dizisinin yayın günü ve saatinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Yalnızca izleyicilerine 1 hafta kadar kısa bir ara verildi. Fİ Çİ 4.bölümü 8 Aralık tarihinde saat 21:00'da Puhu TV'de yayınlanacak.

 

Fİ Çİ 2.SEZON 4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Reyting rekorları kıran dizi Çi bu hafta yayınlanacak mı? Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisinin yeni sezonu Çi 3. bölümü ile nefes keserken 4. bölümü izlemek isteyenler Puhutv'de yayın saatini bekliyorlar. Fi yeni sezonu Çi’nin 4. Bölüm tarihiyle ilgili açıklama sosyal medyadan geldi. Twitter’dan yapılan duyuruda; “Fi'den bir kutlama mesajımız, bir de duyurumuz var!  15 bölüm, 17 milyon izleyici, 100 milyon izlenme! Herkese çok teşekkür ederiz! Fi'nin yeni sezonu Çi, 4. bölümüyle 8 Aralık'ta sizlerle. 5. bölüm 15 Aralık, 6. bölüm ise 22 Aralık'ta yayınlanacak!” şeklinde ifadelere yer verildi.

 

Fİ Çİ DİZİSİ NASIL İZLENİR?

Bilindiği üzere Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet üzerinden izlenecek olan Fi dizisi Puhu TV'den yayın hayatında devam ediyor.