27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Fi 5.bölümde Can Manay şok etti

Fi 2.sezon Çi 5.bölüm’de Can Manay eski sevgilisi Billur’u öldürdü. Özge ise Sadık Murat Kolhan ile nihayet karşılaştı. Fi 6.bölüm fragmanı merak ediliyor. Özge ile Billur’un birlikte iş yapmaları boşa çıkmıştır..

18 Aralık 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Fi 5.bölümde Can Manay şok etti

Çi 5.bölüm izleyicisini ekrana kilitledi. İnternet dizisi Fi dizisi izleyicisine nefes kesen sahnelere tanıklık etmesine devam ediyor. Can Manay, Duru’yu kaybetme korkusundan dolayı eski sevgilisi Billur’u asansörde öldürür ve kendi ölmüş süsünü yaratır. Bu ölüme ait tüm delilleri yok eder. 

 

 

Fİ Çİ SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ- PUHU TV

 

Fİ Çİ 5.BÖLÜM ÖZETİ

Fi Çi serisinin geçen bölümünde, Deniz’in İstanbul’a dönmesi Duru ve Can ilişkisinin dengelerini sarstı. Duru'nun tepkisi Can'ı beklenmedik bir hamle yapmaya iterken, Özge'nin yeni hayat kurma konusundaki kararlılığı da sürpriz gelişmelerle sınandı. Zor bir sınav vermek zorunda olan Can'ın sözleri finale damga vurdu.

 

Fİ ANLAMI 

Fi

Fi, deneyimin içinde kaybolmak yerine korkmadan deneyime sahip olmanın yolculuğudur. İçinde bolca bulunan manipülasyon, seks, aldatma ve aldanma hikâyeleri belki herkesin dikkatini çekebilir ama gerçeklerden yola çıkılarak ulaşılmak istenen yerde sadece farkındalık vardır.